Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

SK DER Rally Team na MRC Tribeč

Monday, 24. 09. 2018 - 21:09, Public relations   

SK DER Rally Team na MRC Tribeč

Mini Rally Cup sa dá bez všetkého označiť ako najúspešnejšia rely séria pre amatérskych, alebo ak chcete, začínajúcich jazdcov. Už niekoľko rokov prichádza do SRP a MSR množstvo posádok, ktoré získali základné návyky a skúsenosti práve v týchto súťažiach. Vo výsledkových listinách sa často objavujú aj mladé talenty, ktoré dostali možnosť ukázať svoje umenie v tomto náročnom športe.

Tibor Szabosi;c30i2127-16.jpg

Podporiť, pomôcť a motivovať všetkých, ktorým na tomto nádhernom športe záleží. Ukázať, že SRP a MSR nie sú strašiakom či nedosiahnuteľnou métou. Že je to proste krok, ktorý by sa dal nazvať „logickým". Teda krok vpred. A práve to sú dôvody, prečo sa SK DER Rally Team zúčastnil záverečného podujatia MRC Tribeč, ktoré sa uskutočnilo v Topolčanoch. Štandardné posádky s neštandardným rozdelením a pološtandardnou technikou. To by bola stručná charakteristika toho, čo DER-áci postavili na štart. Pekne pripravený mestský okruh si všetky posádky zopakovali tri krát.

Martin Paľov;ik8a9014.jpg

Jozef „Apu" Béreš vymenil stáleho parťáka. Navigátorku v Mazde 323 4WD mu robila jeho krajšia polovička, Silvia Zúpková. A že to tejto peknej dvojici funguje rovnako dobre v aute ako v živote, to potvrdili tretím najrýchlejším časom a rovnako tak dosiahli tretie miesto absolútneho poradia. Treba spomenúť, že dokázali ukázať zadok ďaleko výkonnejším a modernejším vozidlám. Zase raz.

Martin Paľov;img-6478-4.jpg

Vojtech Bačinský, ostrieľaný rely vlk, si sadol do divácky dobre známej „žiguli". Jožko „Ďodi" Béreš preháňal Ladu 2105 VFTS tak, ako keby ju práve ukradol. Diváci odmeňovali každý jeden jeho prejazd búrlivým potleskom. A aj keď bol primárny cieľ potešiť fanúšikov rely, táto zábava priniesla aj sekundárny bonus. Celkové piate miesto. Ak sa pozrieme na päticu prenasledovateľov, ktorú tvorili Evo, Evo, Impreza, Evo a Evo, je tento výsledok ukážkou majstrovského umenia Ďodiho.

Martin Paľov;ik8a8846-1.jpg

Každý člen SK DER Rally Teamu veľmi ocenil vôľu a schopnosť pripraviť, zabezpečiť a usporiadať súťaž priamo v meste. Práve mestské okruhy, ktoré sú vždy divácky najatraktívnejšie, si vyžadujú najväčšie úsilie usporiadateľov. Samozrejme, tento prvý ročník nebol bez chýb. Veríme však, že sa z toho všetci poučili. Veríme, že MRC bude aj v budúcnosti pokračovať v príprave jazdcov na SRP a MSR. Veríme, že sa z rely komunity opäť stane jedna veľké rodina, ktorá bude ťahať za spoločný povraz.

Tibor Szabosi;c30i3992-10.jpg

SK DER Rally Team čaká posledná, dvojdňová súťaž Majstrovstiev Slovenska v rely. Keďže je boj o titul ešte otvorený, tešíme sa na vašu podporu v Košiciach. Všetci pevne veríme, že práve Košice budú miestom, kde budeme môcť spoločne osláviť majstrovský titul v triede. A nezabudnite: „NO BÉREŠ, NO FUN."

Peter Baran



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri