Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Siedme víťazstvo pre Grzyba na Auto Show na Slovakia Ringu

Monday, 07. 11. 2022 - 08:32, Miroslav Majláth   

Siedme víťazstvo pre Grzyba na Auto Show na Slovakia Ringu

Nielen siedmy titul absolútneho majstra Slovenska, ale aj siedme absolútne víťazstvo v rámci AUTO SHOW na SLOVAKIA RINGU patrí RUFA MOTOR-SPORT Teamu a Grzegorzovi Grzybovi.

 

Tibor Szabosi;asf76213-1.jpg

Posledná slovenská rally súťaž v sezóne už po trinásty krát tradične odštartovala v rámci podujatia AUTO SHOW SLOVAKIA RING 2022. V tomto roku bolo síce menej súťažiacich, no na kvalite podujatia to vôbec neubralo. Kvalitné štartové pole, súboje o desatinky sekúnd, ale aj nádherné prejazdy zákrutami. To všetko si mohli vychutnať diváci v rámci AUTO SHOW SLOVAKIA RING 2022.

Tibor Szabosi;asr63006-4.jpg

Prím, rovnako ako v minulosti hrala posádka slovenského RUFA MOTOR-SPORT Teamu, kde za volantom Škody Fabia Rally2 evo sedel šesťnásobný víťaz Auto Show, Poliak Grzegorz Grzyb. Noty mu pri jeho siedmom snažení o víťazstvo čítal Piotr Sielilo. A zdá sa, že mu spomínaná činnosť išla veľmi dobre, keďže im patrilo víťazstvo vo všetkých štyroch rýchlostných skúškach. Z nich sa do konečného poradia započítavali tri najlepšie pokusy. Tie stačili samozrejme na absolútne víťazstvo posádky RUFA MOTOR-SPORT Teamu v rámci podujatia AUTO SHOW SLOVAKIA RING 2022.

Tibor Szabosi;asr62586-4.jpg

„Mám veľmi rád Auto Show na Slovakia Ringu. Je to už tradičné ukončenie sezóny. V nej sa nám náromne darilo, vybojovali sme siedmy absolútny rally titul na Slovensku, v rámci seriálu FIA CEZ Rally1 sme rovnako najlepší, v Poľsku máme titul asfaltového majstra, sme prví vicemajstri Poľska, berieme siedme víťazstvo v rámci Auto Show. No jednoducho bola to parádna sezóna a toto víťazstvo bola ako sa po našom hovorí „bodka nad i“. Dúfam, že sa tu stretneme aj budúci rok,“ zhodnotil Grzegorz Grzyb.

Tibor Szabosi;asr62895-7.jpg

V rámci podujatia AUTO SHOW to už bolo jedenáste absolútne víťazstvo, z čoho mal náramnú radosť aj manažér tímu: „Som veľmi spokojný. Jedenáste víťazstvo z trinástich možných je super a myslím si, že v rámci tejto súťaže už nikto RUFA MOTOR-SPORT Team nikto nepreskočí. Ďakujem partnerom, posádke, mechanikom a fanúšikom za podporu.“

Tibor Szabosi;asr63507-4.jpg

Pre RUFA MOTOR-SPORT Team sezóna však ešte nekončí. Minimálne jeho jazdca, Grzegorza Grzyba uvidíme v rámci posledného novembrového víkendu na Pražskom Rallysprinte.

Tibor Szabosi;asf76223-1.jpg

Fotogaléria z podujatia

Miro Majláth

Tibor Szabosi;asr63532-6.jpg

RUFA MOTOR-SPORT



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri