Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Sezóna na SLOVAKIA RINGU láka tímy aj verejnosť

Monday, 20. 07. 2020 - 09:24, Public relations   

Sezóna na SLOVAKIA RINGU láka tímy aj verejnosť

Komplex SLOVAKIA RING je opäť v plnej prevádzke a za sebou má aj prvé podujatia. Leto a jeseň napokon prinesú množstvo zábavy a medzinárodných pretekov.

Nové Slovenské motokárové centrum (SKC) otvorilo svoje brány medzi prvými v areáli. Profesionálny komplex využili rôzne pretekárske seriály pre testovanie aj podujatia. Centrum zároveň prenajíma motokáry pre širokú verejnosť, v letných mesiacoch až do neskorých večerných hodín s umelým osvetlením (22h).

Tibor Szabosi;0y2a0305.jpg

Samotný "veľký" autodróm SLOVAKIA RING už navštívili aj profesionálne tímy. Okrem testovania pretekárskych áut či formúl si tu nedávno užili šesťhodinové preteky aj cyklisti. Samozrejme, letný čas využíva tiež verejnosť pre voľné jazdy s vlastným vozidlom, či motocyklom. Onedlho tu privítame tradičný Histo Cup (15.-16.8.) s historickými vozidlami rôznych starších ročníkov, typov a výkonov. Ešte predtým si náš okruh vychutnajú pretekári seriálu Porsche Sprint Challenge Central Europe (24.-26.7.) z dielne rakúskych profesionálov Lechner Racing.
 
Napokon prvé veľké motoristické podujatie bude Veľká cena Slovenska preteky cestných automobilov na okruhu (20.-23.8.). Monoposty, vozidlá GT3, cestovné vozidlá vo veľkých počtoch zahltia našu trať už po jedenástykrát v histórii okruhu. Podujatie bude verejné, i keď v obmedzenom počte návštevníkov, podľa bezpečnostných nariadení v rámci COVID-19. Všetky bližšie informácie pre divákov poskytneme čoskoro.

Martin Trenkler;ren0419-2.jpg

Military Day (26.9.) ako zraz a po novom aj ako burza vojenskej historickej techniky a príslušenstva poteší najmä fanúšikov historickej vojenskej techniky bývalej československej ľudovej armády, v areáli Vojenského múzea SLOVAKIA RINGU. Neskôr nasleduje motocyklová Cena Slovenska (2.-4.10.) so stredoeurópskou špičkou motocyklov rôznych tried a kubatúr.
 
Dočkáme sa aj nášho najvýznamnejšieho medzinárodného motoristického podujatia: WTCR - FIA Svetový pohár cestovných automobilov k nám zavíta 9. až 11. októbra. Najlepší svetoví pretekári a tímy predvedú určite veľké divadlo pre slovenské publikum na tribúnach, aj pred televíznymi obrazovkami.

Michal Bobko;dsc2192-dxo-1.jpg

Jeseň ešte privíta OMV MaxxMotion FIA CEZ Rallycross (24.-25.10.), čiže Stredoeurópsky pohár FIA v dynamickej disciplíne, akou je populárny relykros. Sezónu na okruhu SLOVAKIA RING zakončí tradične rely Auto Show (13.-14.11.).
 
Napriek kríze, ktorú všade zažívajú aj športovo-kultúrne podujatia, ponúka areál SLOVAKIA RING bezpečné vyžitie sa a profesionálne zázemie rovnako profesionálom ako aj širokej verejnosti.

Tibor Szabosi;ac7i6162.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri