Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Prezidentom svetovej športovej komisie FIA pre preteky automobilov do vrchu sa stal Dušan Koblišek

Monday, 07. 02. 2022 - 12:40, T. Szabosi   

Prezidentom svetovej športovej komisie FIA pre preteky automobilov do vrchu sa stal Dušan Koblišek

Novozvolený prezident Medzinárodnej automobilovej federácie FIA Mohammed Ben Sulayem predsedal v závere uplynulého týždňa prvému on-line zasadnutiu Svetovej rady motoristického športu (WMSC).

FIA podľa vyhlásenia svojho prezidenta začína novú éru, ktorá má priblížiť motoristický šport ešte väčšiemu počtu členských klubov a nadviazať na všetky aktivity znižovania nehodovosti a trvalej udržateľnosti mobility na našej planéte. WMSC zvolil a potvrdil do vedúcich pozícií FIA nových predstaviteľov.

dkoblisek.jpg

Pre Slovensko je historicky významné, že po prvý raz zvolili do vedenia FIA aj nášho zástupcu. Prezidentom svetovej športovej komisie FIA pre preteky automobilov do vrchu sa stal Dušan Koblišek, súčasný prezident Slovenskej asociácie motoristického športu SAMŠ, ktorý bol v minulosti aktívny automobilový pretekár, dlhoročný organizátor ME pretekov automobilov do vrchu na Pezinskej Babe a je rešpektovaným medzinárodným rozhodcom FIA.

vr. Vojtech Ruisl, Generálny sekretár SAMŠ

img-2633web.jpg

Tibor Szabosi;c30i4678-17.jpg

Tibor Szabosi;asf-7282-6.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri