Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA SPORT v Slušoviciach absolvuje posledné podujatie sezóny

Thursday, 30. 11. 2017 - 19:33, Public relations   

RUFA SPORT v Slušoviciach absolvuje posledné podujatie sezóny

Po výbornom výkone, ktorým sa prezentoval Grzegorz Grzyb a RUFA SPORT Team v rámci tohtoročného Pražského Rallysprintu, pokračuje slovenský tím posledným podujatím sezóny. Tým bude podujatie Mikuláš Rally Forever 2017.

Tibor Szabosi;c30i6551-19.jpg

Podujatie s centrom v moravských Slušoviciach už tradične uzatvára česko-slovenskú rally sezónu. Pre slovenský RUFA SORT Team je toto jedna zo súťaží na ktorých žne výborné úspechy. Dôkazom sú aj posledné tri ročníky, ktoré jednoznačne slovenský tím v spolupráci s rally jazdcom Tomášom Kostkom ovládol. Toho v tomto roku nahradí Grzegorz Grzyb navigovaný Igorom Bacigálom. Ako súťažnú techniku pritom použijú osvedčenú Škodu Fabia R5 z dielní košického MM Rally Teamu.

Tibor Szabosi;asf-7786.jpg

„Do Slušovíc ideme s dobrou bilanciou, ktorá hovorí o víťazstve na Auto Show, ale aj dvojici druhých miest v rámci Setkání mistrů v Sosnovej, ale aj na Pražskom Rallysprinte. Verím, že úspešná šnúra bude aj naďalej pokračovať a zo Slušovíc odídeme rovnako so ziskom niektorého miesta „na bedni". Ak by aj náhodou nie, nevadí, súťaž je rovnako ako už spomínané predchádzajúce zaradená do kategórie voľných, na ktorých nejde o majstrovské body, čiže tu ide ide skôr iba o prestíž. V Slušoviciach a okolí máme však množstvo priateľov, ale aj nejakých partnerov tímu a tak ich radi na súťaži privítame, veď im musíme poďakovať za podporu," povedal Ľubomír Kleman, manažér RUFA SPORT Teamu.

Tibor Szabosi;asf-7559.jpg

Podujatie Mikuláš Rally Forever 2017 štartuje v dňoch 1. - 2.12.2017. V pláne súťaže je absolvovať štyri rýchlostné skúšky v súhrnnej dĺžke takmer 30 kilometrov, pričom celková dĺžka súťaže je viac ako 60 kilometrov. Štart súťaže Mikuláš Rally Forever 2017 je plánovaný na sobotu (2.12.20127) o 11:30 hodine a cieľ v ten istý deň tesne po 15:30 hodine.

Tibor Szabosi;c30i1409-1.jpg

RUFA SPORT, Miro Majláth

Tibor Szabosi;lr8a1006.jpg

partneri-7.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri