Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA SPORT s Grzybom na FIA ERC Rally Roma di Capitale 2018

Thursday, 19. 07. 2018 - 10:45, Public relations   

RUFA SPORT s Grzybom na FIA ERC Rally Roma di Capitale 2018

RUFA SPORT s Grzegorzom Grzybom smeruje na ďalšie podujatie seriálu FIA European Rally Championship. V tomto prípade to bude súťaž Rally Roma di Capitale 2018 v Taliansku.

Už týždeň po šiestom absolútnom víťazstve v rámci Rally Lubeník sa posádka slovenského RUFA SPORT Teamu predstaví divákom v rámci podujatia Rally Roma di Capitale 2018. Táto súťaž je pritom zaradená ako piate kolo, z osem dielneho seriálu FIA European Rally Championship. Grzegorz Grzyb sa na rozdiel od Lubeníka, kde mu spolujazdca robil Boguslaw Browinski, v Ríme predstaví s Jakubom Wróbelom. Samozrejme Škoda Fabia R5 z košického MM Rally Teamu ostáva, čiže Grzegorz sa talianskym fanúšikom predstaví s víťazným autom s Lubeníka.

Tibor Szabosi;c30i2065-9.jpg

„Verím, že víťazná Škoda Fabia R5 z Lubeníka nám prinesie šťastie aj v hlavnom meste Talianska, v Ríme. Po minuloročnej premiére už presne vieme do čoho ideme a čo nás čaká. Vieme, že súťaž je mimoriadne namáhavá, technická, ale aj veľmi rýchla. Okolo tratí je nesmierne množstvo divákov, ktorí dokážu vytvoriť neskutočnú atmosféru. To je výborné pre posádky, keďže takáto atmosféra dokáže súťažné posádky vyburcovať k najlepším výkonom. Verím, že aj v Ríme sa našej posádke bude dariť a na cieľovej rampe sa budeme tešiť z dobrého výsledku," zhodnotil Ľubomír Kleman, manažér RUFA SPORT Teamu pred odletom do Ríma.

Tibor Szabosi;c30i1941-10.jpg

V minulom roku práve na súťaži Rally Roma di Capitale dojazdila posádka slovenského RUFA SPORT Teamu na štvrtom mieste absolútneho poradia. Či sa jej podarí zopakovať vlaňajší výkon, to sa dozvieme v nedeľu popoludní.

Tibor Szabosi;c30i4282-11.jpg

Podujatie Rally Roma di Capitale 2018 štartuje už vo štvrtok 19.7.2018 kvalifikačnou rýchlostnou skúškou. V priebehu piatka až nedele na všetkých súťažiacich čaká absolvovanie trate o celkovej dĺžke viac ako sedemstošesťdesiat kilometrov, ale aj pätnásť rýchlostných skúšok, ktorých spoločná dĺžka je takmer dvestošesť kilometrov. Cieľ súťaže je plánovaný na nedeľu 22.7.2018 od 19:30 hodiny.

Tibor Szabosi;c30i3355-10.jpg

RUFA SPORT Team, M. Majláth

partneri-new.jpg

Poznámka: Tento materiál nie je autorským materiálom www.autosportfoto.sk, redakcia do neho nezasahovala a nezodpovedá preto za prípadné faktické a gramatické chyby. Text neprešiel jazykovou korektúrou.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri