Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA SPORT po siedmykrát absolútnym víťazom Auto Show

Monday, 13. 11. 2017 - 12:28, Public relations   

RUFA SPORT po siedmykrát absolútnym víťazom Auto Show

Osem ročníkov, sedem absolútnych víťazstiev. Presne takáto je bilancia slovenského RUFA SPORT Teamu v rámci posledného podujatia sezóny, ktoré sa koná pod názvom Auto Show na Slovakia Ringu.

 

Tibor Szabosi;20171110-170645.jpg

RUFA SPORT Team sa na tohtoročnom podujatí KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017 predstavil hneď s trojicou súťažných posádok. Dve z nich pochádzali z Poľska, jedna zo Slovenska, pričom dve sa predstavili v spolupráci s vozidlom Škoda Fabia R5, jedna s legendárnym Audi Quattro S1.

Tibor Szabosi;c30i1863-14.jpg

Posádka Grzegorz Grzyb - Michal Poradzisz na Škode Fabia R5 už v prvom meranom úseku, ktorým bola 10,2 kilometra dlhá rýchlostná skúška, dosiahla najrýchlejší čas. Síce bol navlas zhodný s najbližšími súpermi, predsa len to bol výborný základ, ktorý už dával tušiť, že RUFA SPORT opäť bude bojovať o najvyššiu priečku absolútneho poradia. Keď sa Grzegorzovi s Michalom podarilo ovládnuť aj druhý test bolo jasné, že táto posádka, má nasmerované na absolútne víťazstvo. Podmienkou však bolo absolvovanie ešte tretieho testu. Na ňom síce posádkam nebol meraný čas, bol poňatý ako exhibičná jazda pre oko diváka a tak sa k nemu aj jednotlivé posádky postavili a vytáčali „kolečká" všade kde sa dalo. Rovnako to bolo aj v prípade Grzegorza s Michalom, ktorí „elegantne" zabavili všetkých prítomných a brali na KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017 absolútne víťazstvo.

Tibor Szabosi;c30i0510-9.jpg

Aj druhá posádka v zložení Tomasz Wróblewski - Radoslaw Banach sa divákom predstavila so Škodou Fabia R5. V ich prípade sa jednalo o premiérovú reprezentáciu slovenského tímu RUFA SPORT. Tomasz s Radoslawom sa s vozidlom špecifikácie R5 ešte iba učia jazdiť, napriek tomu ich výkon zakončený ôsmym miestom absolútneho poradia bol vynikajúci.

Tibor Szabosi;c30i4042-6.jpg

Samostatnou kapitolou bol štart Milana Trošku s legendárnym vozidlom bývalej skupiny B, s Audi Quattro S1. Do tohto nádherného auta sa napokon na miesto spolujazdca posadil Martin Kleman, čiže syn manažéra RUFA SPORT Teamu, pričom spoločne s Milanom Troškom sa predstavili iba v poslednej, exhibičnej rýchlostnej skúške.

Tibor Szabosi;c30i3834-7.jpg

„Som naozaj rád, že sa našej posádke podarilo opäť potvrdiť absolútne víťazstvo v rámci Auto Show. Z ôsmych ročníkov sa nášmu RUFA SPORT Teamu podarilo toto podujatie absolútne vyhrať už sedemkrát, čo si myslím, že v slovenskom motoristickom športe nemá obdobu. Okrem výborných výkonov našich posádok sme využili podujatie na stretnutia s partnermi nášho tímu, kamarátmi a známymi. Celý náš tím radi navštevujeme toto podujatie, keďže je tu výborná organizácia a zábava. Výborný nápad bol urobiť poslednú rýchlostnú skúšku ako exhibičnú, všetci sme si to naplno užili," zhodnotil Ľubomír Kleman manažér RUFA SPORT Teamu.

Tibor Szabosi;asf-7447.jpg

RUFA SPORT Team, Miro Majláth

Fotogaléria RUFA Sport Auto Show Slovakia Ring

partneri-7.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri