Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  ERC

RUFA SPORT na ďalšie podujatie FIA European Rally Championship

Thursday, 03. 08. 2017 - 11:21, Public relations   

RUFA SPORT na ďalšie podujatie FIA European Rally Championship

Slovenský RUFA SPORT Team smeruje na ďalšie podujatie série FIA European Rally Championship. To odštartuje počas prvého augustového víkendu v poľskom Rzeszowe.

 

Tibor Szabosi;c30i1569-13.jpg

Práve Rzeszow, ako iste už všetci vedia, je rodiskom jazdca RUFA SPORT Teamu, Grzegorza Grzyba a zároveň jeho najobľúbenejšou súťažou. Bodaj by aj nie, veď štvornásobný slovenský absolútny majster v rally a zároveň úradujúci absolútny poľský majster, aj keď tu už v tomto čase nežije, práve na rzeszovských rýchlostných skúškach vyrastal a niekoľkokrát Rajd Rzeszowski aj absolútne vyhral.

Tibor Szabosi;c30i7385-9.jpg

Pre osvieženie pamäti, v aktuálnej sezóne sa Grzegorz Grzyb zúčastňuje, okrem slovenského rally šampionátu, aj niektorých vybratých podujatí zaradených do seriálu FIA European Rally Championship. Do tohto momentu sa predstavil na podujatí Rally Islas Canarias 2017. Tu sa mu veľmi nedarilo, keď v deviatom meranom úseku skončil mimo trať a nabral veľkú časovú stratu. Navyše po tomto drobnom výlete auto nefungovalo úplne ideálne, čiže nasledovalo odstúpenie zo súťaže. Následne sa Grzegorz predstavil na FIA ERC Seajets Acropolis Rally 2017, kde mu v cieli patrilo spoločne so spolujazdcom Jakubom Wróbelom tretie miesto absolútneho poradia.

Tibor Szabosi;co8c0441-5.jpg

Teraz prichádza tretie vystúpenie, ktoré sa uskutoční na FIA ERC 26. Rally Rzeszów, ktoré odštartuje v dňoch 3. - 5.8.2017. Grzegorz Grzyb sa pred domácimi divákmi predstaví v spolupráci s Boguslawom Browinskim a vozidlom Škoda Fabia R5 z dielní košického MM Rally Teamu, čiže s vozidlom, s ktorým absolvuje aj slovenský rally šampionát.

Tibor Szabosi;asf-1245-1.jpg

„Do Rzeszowa nielen Grzegorz, ale aj celý náš tím chodíme veľmi radi. Máme tu množstvo priateľov a preto som naozaj rád, že sa sem opäť môžeme vrátiť. V minulosti tu Grzegorz veľakrát dokázal, že patrí medzi najlepších, čo korunoval aj niekoľkými absolútnymi víťazstvami a ani v minulom roku, keď už bolo Rally Rzeszow zaradené do seriálu FIA ERC sa tu medzi európskou špičkou nestratil a dojazdil na treťom mieste absolútneho poradia. Verím, že sa mu bude dariť aj teraz a my sa v cieli budeme tešiť z výborného umiestnenia," zhodnotil manažér RUFA SPORT Teamu, Ľubomír Kleman.

Tibor Szabosi;c30i9369-6.jpg

26. Rally Rzeszow 2017 štartuje vo štvrtok podvečer slávnostným predstavením súťažiacich. Na piatok a sobotu (4. - 5.8.2017) pripravil organizátor pre súťažiacich celkovo osem rýchlostných skúšok. Kto sa stane víťazom ďalšieho kola seriálu FIA European Rally Championship 2017 sa dozvieme v sobotu o 17:30 hodine na cieľovej rampe.

rufa-loga-2017-new.jpg

RUFA SPORT Team, M. Majláth

Lukasz Krzeminski;img-0241-7.jpg

Tibor Szabosi;h7p6196-2.jpg

Tibor Szabosi;co8c0077-4.jpg

Tibor Szabosi;co8c8574-3.jpg

Tibor Szabosi;co8c7414-1.jpg

Tibor Szabosi;img_8449.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri