Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA SPORT na Barum Rally s majstrom FIA ERC Alexeyom Lukyanukom

Friday, 16. 08. 2019 - 08:24, Public relations   

RUFA SPORT na Barum Rally s majstrom FIA ERC Alexeyom Lukyanukom

Do štartu podujatia Barum Czech Rally Zlín 2019 ostáva už doslova iba niekoľko hodín a my máme pre vás najnovšiu informáciu. Podujatia sa zúčastní aj slovenský RUFA SPORT Team.

 

Tibor Szabosi;asf-6178-3.jpg

Najskôr to vyzeralo tak, že slovenský RUFA SPORT Team tohtoročnú Barum Rally Zlín vynechá. Nakoniec je však všetko inak a aj keď nie priamo, RUFA SPORT Team sa predsa len podujatia zúčastní. Pýtate sa ako to je nie celkom priamo ? Jednoducho. Slovenský tím po tom, čo v minulom roku pritiahol európskeho rally šampióna, Alexeya Lukyanuka na Pražský Rallysprint, sa spoločne predstavia aj teraz. RUFA SPORT Team sa totiž dohodol na jednorazovej spolupráci s tímom Sainteloc Junior Team, ktorý práve Alexey reprezentuje v rámci seriálu FIA European Rally Championship. Ten sa divákom v Zlíne a jeho okolí predstaví v úlohe úradujúceho majstra Európy, ale aj aktuálneho lídra šampionátu. Na rally tratiach v rámci Barum Rally mu vo vozidle Citroën DS3 R5 bude robiť spoločnosť Alexey Amautov.

Tibor Szabosi;asf-6406-5.jpg

„Náš RUFA SPORT Team má s Barum Rally veľké skúsenosti, mali sme tu niekoľkokrát výborné umiestnenia, vrátane pódiových. Navyše s Alexeyom sme už v minulosti spolupracovali a tak slovo dalo slovo a my sme sa dohodli na tejto aktuálnej spolupráci. Samozrejme Alexey by rád v Zlíne vyhral a upevnil si tak svoju vedúcu pozíciu v rámci seriálu FIA European Rally Championship 2019, kde bojuje na obhajobe minuloročného majstrovského titulu. Som rád, že sa s RUFA SPORT Teamom toho môžeme zúčastniť. Držte našej posádke palce,“ vysvetlil Ľubomír Kleman, manažér RUFA SPORT Teamu.

Tibor Szabosi;asf-6410-6.jpg

Barum Czech Rally Zlín 2019 odštartuje v dňoch 16. – 18.8.2019 ako šieste kolo prestížneho seriálu FIA European Rally Championship. Centrom podujatia je moravské mesto Zlín, kde na súťažiacich čaká trať o celkovej dĺžke 755 kilometrov. V tomto počte je započítaných aj takmer 220 ostrých kilometrov. Tie sú rozdelené do 15 rýchlostných skúšok. Štart súťaže je plánovaný na piatok (16.8.2019) od 16:00 hodiny a cieľ na nedeľu (18.8.2019) od 16:58 hodiny. Tu sa zároveň dozvieme aj to, ako sa Alexeyovi a RUFA SPORT Teamu darilo na tohtoročnej Barum Czech Rally Zlín.

Miro Majláth

rufa-loga-2019-hustopece.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri