Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA-MOTOR SPORT Team absolútnym víťazom druhého kola MSR v rally 2020

Tuesday, 11. 08. 2020 - 09:23, Miroslav Majláth   

RUFA-MOTOR SPORT Team absolútnym víťazom druhého kola MSR v rally 2020

Absolútnym víťazstvom slovenského RUFA-MOTOR SPORT Teamu skončilo druhé kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2020, ktoré sa konalo v dňoch 6. – 8..2020 v poľskom Rzeszowe.

 

Tibor Szabosi;ac7i5441.jpg

Súťažná posádka Grzegorz Grzyb – Michal Poradzisz, ktorá na vozidle Škoda Fabia R5 EVO2 reprezentuje slovenský RUFA-MOTOR SPORT Team, absolútne vyhrala po úvodnom kole Majstrovstiev Slovenska v rally 2020 v Maďarsku, aj druhé kolo v poradí, ktoré sa konalo v rámci MARMA 29. Rajd Rzeszowski v poľskom meste Rzeszow a jeho okolí. Vďaka faktu, že súťaž bola dvojetapová, znamenalo to, že súťažné posádky bojovali v Rzeszowe o dvojnásobnú porciu bodov. A práve spomínaných bodov, vďaka absolútnemu víťazstvu v piatok a smolnému druhému miestu v sobotu, keď ich od absolútneho víťazstva delila iba jediná desatinka sekundy, sa podarilo najviac nazbierať posádke RUFA-MOTOR SPORT Teamu. Ak k tomu pripočítame druhé miesto absolútneho poradia v rámci MARMA 29. Rajd Rzeszowski 2020, s iba drobnou stratou za továrenským jazdcom Hyudai-u, nebol to vôbec zlý výkon.

Tibor Szabosi;ac7i6846-1.jpg

„Bola to dobrá súťaž, v piatok sme absolútne vyhrali rozdielom triedy, nielen v slovenskom šampionáte, ale aj prvú etapu Rajdu Rzeszowski v absolútnom poradí. V sobotu, na druhom meranom úseku, som urobil viacero chýb a nebol som spokojný. Prehrať o jednu desatinu sekundy, to je veľmi málo, ale o to viac to človeka mrzí. Máme aj druhé miesto absolútneho poradia a druhé miesto v rámci seriálu FIA Central European Zone, čo je síce fajn, ale najviac nás teší zisk množstva bodov do slovenského šampionátu, ktorý je našou prioritou. Do ďalších súťaží, ktoré sa už budú konať na Slovensku, ideme ako absolútni lídri. Budeme sa snažiť aby to tak ostalo až do konca šampionátu,“ zhodnotil Grzegorz Grzyb.

Tibor Szabosi;ac7i3647-1.jpg

Z ďalšieho absolútneho víťazstva v rámci MSR, ale aj zisku množstva bodov, bol spokojný aj manažér RUFA-MOTOR SPORT Teamu.

Tibor Szabosi;ac7i4087.jpg

„Samozrejme teší nás absolútne víťazstvo, aj zisk bodov za prvé, ale druhé miesto v slovenskom šampionáte. To druhé miesto bolo naozaj smolné, veď jedna desatina sekundy, pri tých rýchlostiach aké v Rzeszowe posádky dosahovali je to naozaj iba pár milimetrov. Nuž, ale aj toto je rally a tých pár milimetrov niekedy naozaj chýba. Podstatné je, že sme konkurencii opäť odskočili. Body, ktoré sme získali sa nám v nasledujúcich kolách môžu hodiť. Samozrejme ďakujem posádke za výborný výkon, mechanikom za perfektnú prípravu vozidla a obchodným partnerom za podporu. Musím zároveň podotknúť, že ma na druhej strane neteší záujem slovenských médií o dianí v rally športe. Vidíme sa o mesiac v Poprade.“

Michal Bobko;asf-1892-3.jpg

Presne tak ako už manažér RUFA-MOTOR SPORT Teamu povedal, nasledujúce kolo Majstrovstiev Slovenska v rally sa bude konať v Poprade, pod názvom 47. Rallye Tatry 2020. Stane sa tak v polovici mesiaca september. V prípade ak by sa zmenili plány RUFA-MOTOR SPORT vás budeme samozrejme informovať.

Tibor Szabosi;ac7i7981.jpg

Tibor Szabosi;ac7i8029.jpg

Tibor Szabosi;ac7i8046-1.jpg

loga-rufa-07-2020.jpg

Fotogaléria z podujatia

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri