Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA MOTOR-SPORT s Grzybom ozdobou Pražského Rallysprintu

Tuesday, 22. 11. 2022 - 11:13, Miroslav Majláth   

RUFA MOTOR-SPORT s Grzybom ozdobou Pražského Rallysprintu

Grzegorz Grzyb spoločne so slovenským RUFA MOTOR-SPORT Teamom v aktuálnej sezóne získali už siedmy titul absolútnych slovenských rally majstrov. Teraz sa predstavia Prahe.

 

Tibor Szabosi;asr62942-6.jpg

XXVII.TipCars Pražský Rallysprint 2022 odštartuje v sobotu 26.11.2022. Na štarte sa stretne množstvo výborných rally jazdcov, pričom jedným z najznámejších bude aj Grzegorz Grzyb, sedemnásobný slovenský a dvojnásobný poľský absolútny rally majster.

Tibor Szabosi;asr63153-3.jpg

„Na Pražský Rallysprint chodíme veľmi radi, máme tu množstvo priateľov, ale aj partnerov. V minulosti práve tu v Prahe RUFA MOTOR-SPORT Team predstavil viacerých svetových jazdcov (P.G.Andersson, Alexey Lukyanuk, ....), ale v roku 2016 sme spoločne s Tomášom Kostkom brali aj absolútne víťazstvo. Grzegorz pri svojich početných štartoch rovnako nezaháľal a bral niekoľkokrát druhé miesto. V tomto roku sa so sezónou rozlúčime práve na Pražskom Rallysprinte, kde dúfam sa našej posádke bude dariť a opäť sa postaví na stupne pre víťazov,“ povedal manažér RUFA MOTOR-SPORT Teamu.

Tibor Szabosi;asr63430-7.jpg

XXVII.TipCars Pražský Rallysprint 2022 odštartuje počas nadchádzajúcej soboty, čiže 26.11.2022. Ako už býva zvykom, servisné parkovisko bude rozložené v priestoroch medzi štadiónmi Strahov a Evžena Rosického. Na štart podujatia podľa zverejneného zoznamu prihlásených by sa malo postaviť šesťdesiat súťažných posádok. Tie čaká absolvovanie šiestich meraných úsekov pričom štart prvého súťažného vozidla je plánovaný o 7:15 a odovzdávanie cien najrýchlejším posádkam o 15:30 hodine. Celkový počet „ostrých“ kilometrov bude tridsaťšesť.

Tibor Szabosi;asr63004-3.jpg

O tom, ako sa bude posádke slovenského RUFA MOTOR-SPORT Teamu jazdiacej na Škode Fabia Rally2 evo, Poliakom Grzegorzovi Grzybovi a Piotrovi Sielilovi dariť, vás budeme informovať po ukončení XXVII.TipCars Pražského Rallysprintu.

RUFA MOTOR-SPORT

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri