Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

RUFA MOTOR-SPORT s Grzybom a Poradziszom odštartuje na Kopnej

Tuesday, 18. 05. 2021 - 09:43, Miroslav Majláth   

RUFA MOTOR-SPORT s Grzybom a Poradziszom odštartuje na Kopnej

Grzegorz Grzyb spoločne s Michalom Poradziszom a Škodou Fabia Rally2 evo budú reprezentovať slovenský RUFA MOTOR – SPORT na podujatí Auto UH Rallysprint Kopná 2021.

 

Tibor Szabosi;ac7i3094-2.jpg

Slovenský RUFA MOTOR-SPORT družstvo má za sebou v tohtoročnej sezóne iba jedinú súťaž. Tou bolo prvé kolo slovenského rally šampionátu, konajúce sa na Slovakia Ringu, kde tím spoločne s posádkou brali absolútne víťazstvo. Následne mala poľská dvojica štartovať v rámci úvodného kola poľských rally majstrovstiev, to však bolo z dôvodu pretrvávajúcich proti pandemických opatrení nakoniec preložené na jeseň.

Tibor Szabosi;ac7i1621-3.jpg

Teraz sa už pomaly blíži druhé kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2021, ktoré sa bude konať v Poprade, ešte predtým sa však posádka Gzegorz Grzyb a Michal Poradzisz predstavia na Morave v rámci podujatia Auto UH Rallysprint Kopná 2021. Stane sa tak v dňoch 21. – 22.5.2021. Samozrejme hlavným cieľom posádky bude poriadne sa rozjazdiť, ale aj odskúšať funkčnosť vozidla Škoda Fabia Rally2 evo.

Tibor Szabosi;ac7i6623-2.jpg

„Náš tím tu už niekoľkokrát štartoval, dokonca v roku 2017 sme spoločne s posádkou Tomáš Kostka – Ladislav Kučera a vozidlom Škoda Fabia R5 brali aj absolútne víťazstvo. Štartoval tu v minulosti aj Grzegorz, s ktorým sa nám podarilo vybojovať už päť slovenských a dva poľské absolútne rally tituly, takže všetci presne vieme do čoho ideme. Na štart sa postaví takmer stodvadsať súťažných posádok, takže to nebude jednoduché, ale budeme sa snažiť bojovať o pódiové umiestnenie. Snáď sa nám bude dariť a všetko dopadne tak, ako si predstavujeme,“ povedal pred súťažou manažér RUFA MOTOR – SPORT Teamu.

Tibor Szabosi;asr65866.jpg

Podujatie Auto UH Rallysprint Kopná 2021 má v pláne najskôr v piatok (21.5.2021) absolvovať administratívne a technické preberanie, pričom na súťažiacich čaká v podvečerných hodinách absolvovanie shakedownu. Na sobotu (22.5.2021) je už pripravená „ostrá“ súťaž, ktorá v sebe zahŕňa 156 kilometrov celkovo, ale aj 70 meraných kilometrov, ktoré sú rozdelené do siedmych rýchlostných skúšok. Štart súťaže je v sobotu o 9:00 hodine a cieľ toho istého dňa približne o 15:30 hodine.

RUFA MOTOR-SPORT

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri