Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Robo Šútor a konečne známa kopcová trať

Saturday, 08. 09. 2018 - 06:11, Public relations   

Robo Šútor a konečne známa kopcová trať

Subaru Rally Team Komárno a Róbert Šútor absolvovali v tohtoročnej sezóne množstvo nových, pre komárňanský tím, ale aj Roba Šútora neznámych tratí. Teraz prichádza konečne zmena.

 

Preteky automobilov do vrchu Valtec Ostrá Lúka 2018 sú poslednými pretekmi zaradenými do seriálu Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2018. Na programe nadchádzajúceho víkendu sú posledné dve kolá, pričom body v nich získané, môžu ešte prehovoriť do konečného poradia tohtoročného kopcového šampionátu. Na štarte popri približne päťdesiatke jazdcov nebude chýbať ani Róbert Šútor, ktorý spoločne so Škodou Octavia reprezentuje slovenský Subaru Rally Team Komárno.

Tibor Szabosi;c30i3819-12.jpg

„Konečne som sa dočkal a viem do čoho idem. Túto trať som ako jedinú z celého seriálu absolvoval už v minulom roku. Musím povedať, že aj keď je dosť krátka, iba 2650 metrov, páči sa mi. Je technická, ale aj dostatočne rýchla, treba však na nej dávať dobrý pozor, keďže v minulosti už vytrestala mnoho jazdcov. Som rád, že mi Subaru Rally Team Komárno a jeho partneri povolili štartovať aj na tomto poslednom kopcovom podujatí sezóny. Verím, že sa mi podarí nesklamať ich dôveru a urobiť dobrý výsledok," zhodnotil Robo Šútor pred pretekmi.

Tibor Szabosi;c30i2360-12.jpg

Podujatie Valtec Ostrá Lúka 2018 štartuje v dňoch 8. - 9. 9. 2018 neďaleko Zvolena. V priebehu oboch víkendových dní na súťažiacich čaká najskôr dopoludnia dvojica tréningových jázd a následne popoludní dvojica súťažných jázd, ktoré zároveň rozhodnú o konečnom poradí pretekov.

Subaru Rally Team Komárno, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri