Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Rally komisia

RK SAMŠ informuje: Školenia, zasadnutie disciplíny rally..

Sunday, 01. 02. 2009 - 21:53,    

RK SAMŠ informuje: Školenia, zasadnutie disciplíny rally..

Každoročné školenie jazdcov a organizátorov rally a automobilového slalomu spojené s testovaním súťažných vozidiel a zasadnutím disciplíny rally sa uskutoční v dňoch 28. februára a 1. marca 2009 v Rožňave. Prinášame vám informácie o všetkých týchto akciách, včítane ich programu, miest, kde sa uskutočnia a potrebných kontaktov.

sobota, 28.2.2009:

Testovanie súťažných vozidiel:
čas: 09:00 - 16:00
miesto: XM Autoracing service, Košická 52, Rožňava
kontakt: 0918 494 012

Školenie nových žiadateľov o licencie:
čas: 09:00 - 17:00
miesto: bude oznámené dodatočne všetkým, ktorí sa na školenie prihlásia
Podmienkou pre vydanie licencie jazdca rally pre nových žiadateľov je absolvovanie rozšíreného dvojdňového školenia. Prvá časť školenia sa uskutoční v sobotu 28.2 a druhá časť v nedeľu 1.3. ako súčasť klasického školenia ostatných žiadateľov.
Za nového žiadateľa sa považuje každý, kto doteraz nevlastnil licenciu jazdca vydanú SAMŠ a taktiež bývalí držitelia, ktorým v uplynulých dvoch rokoch licencia nebola vydaná.
Okrem teoretických informácii o národných a medzinárodných športových a technických predpisoch budú súčasťou školenia aj informácie o praktických otázkach prípravy na súťaže, tvorby rozpisu aj s praktickými ukážkami.
Prosíme všetkých nových žiadateľov, aby svoju účasť na školení potvrdili telefonicky (0903 608 341) alebo mailom na adresu rk@rallye.sk v termíne do 20.2.2009.

nedeľa, 1.3.2009:

začiatok: 08:00 - 08:30 registrácia účastníkov
miesto: Radnica na Námestí baníkov, Rožňava
program:
08:30 zhromaždenie disciplíny rally
09:00 školenie - Ročenka SAMŠ
09:30 začiatok individuálneho školenia disciplíny rally a slalom

Ďalšie informácie:
Školenie vedúcich rýchlostných skúšok, na ktorom sa zúčastňujú aj zástupcovia vedúcich RS, bezpečnostní komisári, vedúci trate, jazdci traťových vozidiel organizátora (S1, S2, nulové) a ďalšie osoby podieľajúce sa na zaistení bezpečnosti na tratiach sa toho roku uskutoční v iným spôsobom.
Bude sa realizovať postupne v jednotlivých regiónoch podľa miesta konania súťaže a budú na nich preškolené aj kompletné skupiny traťových komisárov.

Rally komisia SAMŠ

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri