Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Richard Gonda pozýva na Hungaroring

Thursday, 11. 06. 2015 - 12:14, Public relations   

Richard Gonda pozýva na Hungaroring

Parádne motoristické podujatie sa koná tento víkend na okruhu Hungaroring neďaleko Budapešti. Svetové séria značky Renault po deviaty raz zavíta na trať veľmi dostupnú slovenským fanúšikom. Motiváciu na návštevu WSR dávajú tento víkend aj výborné výkony nášho Richarda Gondu v úplne novom seriáli Renault Sport Trophy. Mladý Banskobystričan dokázal s prototypom RS01 získať vôbec prvú pole position v histórii tohto šampionátu v Spa-Francorchamps a v úvodných pretekoch s prehľadom viedol až do zastávky v boxe. Pred 74 tisíc divákmi tak urobil výborné meno slovenskému motoršportu. Tento víkend (12. - 14. júna) na Hungaroringu bude chcieť opäť bojovať o víťazstvo.

gonda-spa-02re.jpg

„Asi sme ani sami nečakali taký dobrý začiatok," povedal o pretekoch v Belgicku Rišo Gonda. „V tíme ART junior fungovalo všetko úplne profesionálne, našli sme výborné nastavenie a mojom kvalifikačnom kole sa mi podarilo poskladať dokopy všetky prejazdy. Bol z toho veľký náskok, ktorým sme prekvapili konkurenciu. Rýchlosť sa mi darilo potvrdiť aj v pretekoch, no tam sme už mali aj trochu smoly. Verím, že som si ju vybral na celú sezónu vopred a na Hungaroringu to už bude skvelé. Ja sa do Maďarska veľmi teším, Hungaroring poznám ešte z môjho štartu v F2. Verím, že na tribúny si nájdu cestu aj slovenskí fanúšikovia, ktorým vopred ďakujem za podporu."

gonda-spa-03re.jpg

Preteky Renault Sport Trophy s Richardom Gondom môžete sledovať aj na TV stanici Digi Sport. V sobotu o 9:00 je na programe kvalifikácia, vytrvalostné preteky v ten istý deň o 16:00. Šprintové preteky si môžete na Digi Sporte pozrieť v nedeľu o 10:10.

gonda-spa-05re.jpg

Komplexný motoristický festival World Series by Renault ponúka okrem spomínaného seriálu Renault Sport Trophy aj tradičnú Formulu Renault 2.0 a čerešničkou na torte budú ako vždy súboje vo Formule Renault 3.5, kde môžeme vidieť budúce hviezdy F1. Zo samotnej efjednotky príde do Budapešti aj tím Infiniti Red Bull Racing so svojou F1 Show. Na Hungaroringu sa zabaví celá rodina.

A to najlepšie na záver: vstup na podujatia WSR je bezplatný.

gonda-spa-06re.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri