Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Rezignovaný Vettel sa o titul pripravil sám

Tuesday, 09. 10. 2018 - 20:40, Ľuboš Kašický   

Rezignovaný Vettel sa o titul pripravil sám

Jacques Villeneuve uvažoval nahlas a zasa nešetril Ferrari a Sebastiana Vettela. Napokon, dá sa s ním súhlasiť. So svojim názorom nie je sám.


Nielen fanúšikovia, ale ani samotný tím Ferrari nechápe ako môže Vettel urobiť toľko chýb. „Bol príliš ďaleko, keď sa rozhodol zaútočiť," hodnotí situáciu zo Suzuky Villeneuve. „Vettel išiel síce férovo, ale príliš riskoval. Azda nečakal, že mu Max ponúkne svoju pozíciu?".

Martin Trenkler;18at-vettel-18.jpg

A Villeneuve, ktorý pracuje pre televíziu Sky Italia, zašiel ešte ďalej. „Vettel by mohol pokojne napísať knihu „Ako stratiť svetový šampionát", smeje Kanaďan a má pravdu. To, čo tento rok Nemec zahodil ho už stálo šancu na titul. Hamilton má náskok 67 bodov a za určitých okolností by už v Austine mohol oslavovať titul. „Rozdiel medzi Hamiltonom a Vettelom je v tom, že Lewis najprv premýšľa, kým zaútočí," končí svoj pohľad majster sveta z roku 1997, Jacques Villeneuve.

Martin Trenkler;18at-vettel-01.jpg

Podobný názor na Vettela má však aj šampión z rokov 1998 a 1999, Fín Mika Häkkinen. „Príliš riskuje," zhoduje sa Fín s Kanaďanom. „Na druhej strane bez riskovania by v F1 nič nevyhral. Riskuje však až priveľa a neuvážene." Aj Häkkinen aj Villeneuve si však nemohli nevšimnúť to, čo sme si všimli už aj my ostatní. Vettel pôsobí, akoby sa so svojim ďalším neúspechom už zmieril. Čo môže byť pre pretekára horšie?

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri