Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Registrácia na KESKOMOBILE AUTO SHOW 2018 v plnom prúde

Tuesday, 09. 10. 2018 - 05:56, Public relations   

Registrácia na KESKOMOBILE AUTO SHOW 2018 v plnom prúde

Už iba necelý mesiac ostáva do štartu posledného slovenského podujatia automobilového športu, KESKOMOBILE AUTO SHOW 2018. Exhibičná rely, ktorá odštartuje v dňoch 2. - 3.11.2018 na SLOVAKIA RINGU má za sebou prvú vlnu prihlasovaní a registrácia ďalších posádok je v plnom prúde.

Tibor Szabosi;c30i1874-13.jpg

Na minuloročné podujatie sa prihlásilo vyše 90 posádok a podobný počet očakávame aj tento rok. Zvýhodnené štartovné na prihlasovania už síce vypršalo, avšak prihlasovanie na podujatie prebieha až do 1.11.2018. Vyzývame preto všetky posádky, aby si registráciu nenechávali na poslednú chvíľu a spravili tak čím skôr. Uľahčia nám tak celkový administratívny proces príprav podujatia, ako aj technického zabezpečenia.

Martin Paľov;ik8a8893.jpg

Podujatie KESKOMOBILE AUTO SHOW 2018 štartuje v dňoch 2. - 3.11.2018 ako voľné podujatie zaradené do seriálu FIA Zóna strednej Európy, čo znamená, že prihlásiť sa môžu súťažiaci zo všetkých európskych krajín, čiže Albánska, Rakúska, Bosny a Hercegoviny, Chorvátska, Českej republiky, Maďarska, Talianska, Kosova, Macedónie, Poľska, Srbska, Slovenska a Slovinska.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri