Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Reči sa hovoria a chlieb sa je...

Friday, 08. 06. 2018 - 10:38, Ľuboš Kašický   

Reči sa hovoria a chlieb sa je...

Už dva týždne sa šíria zvesti o tom, že Brendona Hartleyho asi vymenia. Kandidátmi sú vraj Lando Norris, Tonio Giovinazzi, ale aj Daniil Kvyat, či Robert Kubica. Kde je pravda?

 

Poznáte to. Mudrlantov, „svaloslovcov" a „púšťateľov" fám máme aj u nás viac, ako dosť. Preto človek musí mať nejaký filter, aby neveril všetkým „múdrym a silným slovám", ktoré lietajú okolo. Najnovšie sa stal terčom úradujúci majster sveta vytrvalostných špeciálov a posledný víťaz 24-hodinovky v Le Mans, Novozélanďan Brendon Hartley.

strhar2.jpg

O tom, že Brendon je špičkový pretekár niet pochýb. Vo formule jeden sa mu však zatiaľ nedarí a jeho tímový kolega Pierre Gasly štvrtým miestom v Bahrajne postavil úroveň, ktorá sa automaticky okamžite čaká aj od tímového kolegu. Hartley však zatiaľ získal iba jediný bod v Baku.

strhar3.jpg

„Mám platný kontrakt a nemienim riešiť fámy, ktoré tu kolujú v posledných dvoch týždňoch," povedal pred nadchádzajúcou veľkou cenou Kanady Novozélanďan. „Nerozprávali sme o tom ani s Franzom Tostom (pozn. šéf tímu) a sústreďujem sa výlučne na víkend, ktorý je pred nami." A Hartley robí dobre.

strhar5.jpg

Pochopiteľne, že „múdre hlavy" už majú aj zoznam prípadných kandidátov na Hartleyho kokpit. Spomína sa junior McLarenu Lando Norris, či „ferrarista" Antonio Giovinazzi, ktorý sa momentálne pripravuje na štart v Le Mans. Padli však aj mená ako Daniil Kvyat a tiež Robert Kubica. Nepoznáte aj vy nejaké meno nejakého Slováka, Čecha, alebo aj Maďara, ktorého by sme tiež mohli prihodiť? Veď chlieb sa predsa tak dobre je, aj keď tu budú lietať kadejaké „drysty". No nie?

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri