Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Rally Prešov aj s troma posádkami Slovak National Hill Climb Teamu

Tuesday, 10. 04. 2018 - 17:26, Public relations   

Rally Prešov aj s troma posádkami Slovak National Hill Climb Teamu

Úvodné podujatie Majstrovstiev Slovenska v rally 2018 odštartuje už počas nadchádzajúceho piatka a soboty (13. - 14.4.2018). Na štarte v Prešove nebude chýbať ani trojica posádok Slovak National Hill Climb Teamu.

Azda iba skôr narodení fanúšikovia rally súťaží si spomenú na to, že Peter Florek s Marekom Podobníkom sa im už v minulosti v jednom súťažnom vozidle spoločne predstavili. V prvom raze to bolo v Zlatých Moravciach v roku 2003, v druhom o rok neskôr v Bratislave. V oboch prípadoch sa jednalo o podujatia zaradené do slovenského cross country rally šampionátu. V prípade tohtoročnej Rally Prešov si vychutnajú spoločný debut v rally aute, ktorým bude Mitsubishi Lancer EVO IX.

Tibor Szabosi;c30i3688-7.jpg

„Je pravda, že pred sezónou som hovoril, že absolvujem asi iba niektoré z o súťaží zaradených do Minirally Cupu. Ako sa však hovorí, človek mieni, život mení. Naskytla sa možnosť štartovať aj v rámci veľkých majstrovstiev na Rally Prešov a tak slovo dalo slovo a dohodli sme sa na spolupráci s Marekom Podobníkom. Som rád, že túto súťaž absolvujem s ním. Bude to taký náš comback po dlhých rokoch. Uvidíme ešte, či to bude iba jednorazovka, alebo budeme pokračovať aj ďalej," vysvetlil Peter Florek.

Tibor Szabosi;asf-8352.jpg

Na štarte v Prešove však zo Slovak National Hill Climb Teamu nebudú jediní. Svoj debut v rámci slovenského rally šampionátu si práve tu užije aj dvojica Roland Pecuch a Viktória Dudášová. Táto dvojica sa predstaví s rovnakým vozidlom s akým v minuloročnej sezóne získala absolútne víťazstvo v rámci Slovenského Rally Pohára, čiže s Ladou 2107.

Tibor Szabosi;c30i0236-10.jpg

Treťou posádkou, ktorú vo farbách Slovak National Hill Climb Teamu v Prešove uvidíme bude dvojica, ktorá už záverom minuloročnej sezóny bratislavský tím reprezentovala. Ak tušíte, že budeme hovoriť o Vladovi Hudym a Zdenke Frývaldskej a Honde Civic TypeR, uhádli ste.

Vo farbách Slovak National Hill Climb Teamu sa v Prešove síce predstavia aj bratia Lapdavskí na Subaru Impreza WRX STi, avšak táto posádka bude štartovať pod iným súťažiacim.

Tibor Szabosi;c30i1691-9.jpg

24. Rally Prešov 2018 štartuje v dňoch 13. - 14.4.2018. Na jej štarte sa predstaví celkovo takmer päťdesiat súťažných posádok, pričom na piatok 13.4.2018 je plánované slávnostné predstavenie súťažiacich na štartovej rampe. Tá bude opäť po krátkej prestávke umiestnená na Hlavnom námestí v Prešove. O súboj s časom začnú zúčastnení bojovať v sobotu (14.4.2018) od 8:00 hodiny rannej. Cieľ súťaže v rámci slovenských majstrovstiev je naplánovaný v rovnaký deň od 16 hodiny 40 minúty.

Slovak National Hill Climb Team, M. Majláth 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri