Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Rally Monza - Analýza a Tipy + Bonus 50€

Wednesday, 17. 11. 2021 - 16:49,    

Rally Monza - Analýza a Tipy + Bonus 50€

Po zrušenej Japonskej rally sa záver sezóny WRC opäť uskutoční na legendárnom okruhu v Monze a jeho okolí. Rovnako ako minulý rok majster sveta nie je známy a o titule sa rozhodne na poslednej súťaži. Niekoľko týždňov prišla nečakaná informácia, že Monzu vynechá Ott Tanak. Kto teda bude tento rok favoritom? Na koho sa oplatí vsadiť? A od koho naopak, veľa neočakávame? Dozviete sa v nasej analýze.

Copyright manufacturer;tgr-0031-32.jpg

Favoriti:
Thery Neuville - Víťaz - kurz 3.00
Belgičan vyhral posledné dve asfaltové súťaže a v Chorvátsku ho o víťazstvo pripravila len zlá voľba pneumatík. Jeho forma na asfalte je však výborná, čo potvrdil aj dominantným víťazstvom na Španielskej Rally. Neuville je preto najväčším favoritom na víťazstvo.

Elfyn Evans - Víťaz - kurz 3.00
Evans má ako jediný jazdec šancu vziať Ogierovi titul. A aj keď sám hovorí, že o titule od smolnej Rally Acropolis nepremýšľa, náskok Ogiera stiahol zo 44 bodov na súčasných 17. Prekonať o 17 bodov na Ogiera v záverečnej súťaži bude takmer nemožné, ale na druhej strane Evans nemá čo stratiť a od prvých metrov môže tlačiť na víťazstvo. Bude to však stačiť? S rovnakým prístupom odštartoval aj v Španielsku a Neuvilla poraziť nedokázal. 

Copyright Hyundai Motorsport

Outsider:
Sebastien Ogier
Od úradujúceho majstra sveta môžeme len ťažko očakávať akýkoľvek heroický výkon. Je takmer jasné, že ak absolvuje súťaž vo svojom konzistentnom tempe, stane sa majstrom sveta. Ak Evans vyhrá súťaž aj power stage, Ogier potrebuje skončiť štvrtý a aspoň piaty v záverečnej power stage. Ak Evans nedokáže vyhrať, Ogierovi na titul bude stačiť aj siedme miesto. Preto kurz proti Ogierovi napr. na Rovanperu (2.52), ktorý navyše v Belgicku dokázal Ogiera v priamom súboji poraziť, môže byť celkom zaujímavý.

Celú kurzovú ponuku na Rally Monza môžete nájsť TU. Po štarte súťaže, je ponuka dostupná v live sekcii.

Na záver by sme chceli dať do pozornosti vstupný bonus Tipsportu vo výške 50€, ktorý je možné využiť aj na Rally Monza. Viac informácií a návod nájdete TU.

Autosport Guru.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri