Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Prvé a druhé miesto pre Kesko Racing z AUTO SHOW SLOVAKIA RING 2022

Sunday, 06. 11. 2022 - 19:05, Miroslav Majláth   

Prvé a druhé miesto pre Kesko Racing z AUTO SHOW SLOVAKIA RING 2022

Posledným podujatím tohtoročnej sezóny pre rožňavský Kesko Racing Team bola už tradične súťaž AUTO SHOW. Jeho posádky po nej domov odchádzali s pohármi za prvé aj druhé miesto.

 

Tibor Szabosi;asr62678-2.jpg

V rámci podujatia boli rozdelené súťažné vozidlá do zvláštnych tried. V 2WD, čiže medzi dvojkolkármi súťažil aj Kamil Švec s otcom Dušanom. Keďže Kamil, ako už vieme, predal svoj Peugeot 208 R2, na štart sa postavil s vozidlom Seat Leon TDi. A zdá sa, že je Kamilovi jedno do akého auta sa posadí, vyhrávať vie s každým.

Tibor Szabosi;asr62374-6.jpg

„Som rád, že sme tu na Auto Show, keďže sem chodíme každý rok a radi. Nášho Peugeota sme predali so Francúzska, tak sme sa dohodli s Ďurim Keszim, že si vyskúšame tímový Seat Leon TDi. Oproti Peugeotu je to také pohodové zvezenie. Tu už nejde o body, ale o zábavu a spolujazdca mi robí môj otec Dušan. Na výsledok sme nepozerali, ale asi sme zle nešli, keď sme zvíťazili v triede 2WD. Chcel by som aj touto cestou poďakovať Ďurimu Keszimu a jeho Kesko Racing Teamu. Samozrejme veľká vďaka patrí partnerom za podporu, otcovi, bratovi Erikovi, ktorí počas celej sezóny perfektne navigoval, mechanikom a samozrejme aj mojej rodine, ktorá mi tento šport toleruje,“ zhodnotil Kamil Švec po podujatí.

Tibor Szabosi;asr62777-7.jpg

Rovnako výborný výkon v rámci AUTO SHOW SLOVAKIA RING 2022 predviedla aj posádka Marián Kekeňák a Zdenko Bystrán. Táto dvojica reprezentujúca Kesko Racing Team s vozidlom Ford Fiesta Proto dojazdila v triede 4WD, vo veľmi silnej konkurencii na druhom mieste, ale zároveň aj na štvrtom mieste absolútneho poradia.

Tibor Szabosi;asr62373-7.jpg

„Táto súťaž je v prvom rade z nášho pohľadu vždy o zábave. Samozrejme zahanbiť sa taktiež nechceme, takže jazdíme vždy rýchle, ale bezpečne. Hlavne tu treba iba oddychovať a relaxovať. S výsledkom sme preto maximálne spokojní, konkurencia sa tu zišla riadna, len jej mohlo byť aj trochu viac. Ja by som rovnako chcel poďakovať Kesko Racing Teamu a všetkým partnerom za podporu, mechanikom za výborne odvedenú robotu. Dúfam, že táto spolupráca bude fungovať aj v budúcom roku,“ doplnil Marián Kekeňák.

Kesko Racing Team teraz čaká podrobná prehliadka súťažnej techniky, výmena opotrebovaných súčiastok, no a Kamila Šveca čakanie na novú techniku. Čo to bude to vám však ešte neprezradíme.

Miro Majláth   



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri