Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Proplusco Slovakia Baba má za 3 dni 20 prihlásených

Friday, 09. 06. 2017 - 10:21, Public relations   

Proplusco Slovakia Baba má za 3 dni 20 prihlásených

Podujatie Proplusco Slovakia Baba, zaradené do Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu odštartovalo prihlasovanie súťažiacich iba pred 3 dňami. Za ten čas sa prihlásilo už 20 súťažiacich.

 

Tibor Szabosi;c30i9107.jpg

V tomto roku je o podujatie, ktoré sa bude konať na legendárnej trati na Pezinskej Babe mimoriadne veľký záujem, o čom hovorí aj vysoký počet prihlásených v priebehu prvých troch dní. Takýto nárast prihlásených pravdu povediac, neočakával ani organizátor, Autoklub Slovakia Baba o.z.

Tibor Szabosi;c30i8263.jpg

„Musím povedať, že aj mňa prekvapil takýto nástup. Je síce pravda, že je tam prihlásených aj viacero jazdcov nášho Slovak National Hill Climb Teamu, no sú tu aj viacerí zahraniční jazdci. Som spokojný, robíme v príprave podujatia maximum a verím, že prihlášok príde rekordné množstvo," povedal Peter Ambrúz, predseda organizačného výboru.

Tibor Szabosi;gh7p4312-4.jpg

Podujatie Proplusco Slovakia Baba 2017 odštartuje v dňoch 7. - 9.7.2017 ako siedme a ôsme kolo Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2017. Diváci si okrem tohto šampionátu budú mať možnosť dosýta vychutnať aj súboje o body v rámci FIA CEZ Historických automobilov, ale aj šampionátov Českej republiky, Maďarska. Navyše sa predstavia aj jazdci seriálov Slovenský okruhový pohár, českých historických majstrovstiev, Česká trofej a jazda pravidelnosti Historických vozidiel.

Miro Majláth
tlačový tajomník Proplusco Slovakia Baba 2017



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri