Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Prípravy OffRoad Nissan Tisovec 2008 vrcholia

Tuesday, 08. 04. 2008 - 00:20,    

Prípravy OffRoad Nissan Tisovec 2008 vrcholiaDátum tohtoročného stretnutia sa blíži a s ním prichádzajú aj finálne prípravy trate a ďalších s tím spojených vecí. V sobotu teda 22 marca, som sa vďaka môjmu pobytu v SR mohol tiež zapojiť do príprav tratí a špeciálok. Ranný budíček ma ubezpečil, že táto sobota určite nebude nudná a nemýlil som sa...




Po zraze a rýchlej porade sa vyberáme na trať. Vonku sa zmieta dážď zo snehom a ortuť teplomera sa drží okolo 3 stupňov. Keďže trať sa tiahne hrebeňmi a údoliami, podmienky boli v celku pestré. Od veľmi prítulného blata, ktoré sa lepilo úplne všade až po bielučký sneh pod ktorým sa skrýval buď ľad, alebo pri väčšom šťastí len primrznuté blato. Boj z živlom ako to sobotné počasie nám dalo jasný signál, že bez pripraveného auta je to samovražedný adrenalín. Neraz sme pri klesaniach očami tlačili zadky aut niekam inam ako sa samovoľne uberali. Pohľad na auto pred sebou ktoré pusinkuje okolité kríky a stromy ma neraz prinútilo sa zamyslieť a opýtať „čo kurva ešte robíš v tom aute?“ :-).

Naše cesty a necesty sa nezaobišli bez pár ťažkostí s technikou. Tiahlejšie stúpanie neprospelo jednej z Toyotiek a motor sa rozhodol trošku hriať a zavŕšil to miernym pridretím :-). Našťastie bola zima a tak sme pomerne skoro uchladili brbľajúci motor, doliala sa pramenitá voda z najbližšej mláky a šlo sa smelo ďalej. Veci ako nalomená náprava, defekt či snáď odtrhnutý tlmič nebudem ani neak špeciálne rozpisovať, je to proste daň za pridanú terénnu hodnotu.



Tento deň preveril nás, našu techniku a aj pud sebazáchovy v každom z nás. Na konci dňa sme boli všetci radi že sme v poriadku zlozili podstatnú časť trate a ubezpečujem vás, že ak sa udrží počasíčko v tomto trende až do zrazu, JE SA NA ČO TEŠIŤ.

administrator 4x4tisovec.sk

Oficiálna stránka organizátora

Pozvánka Off Road Nissan Tisovec 2008





Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri