Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Príde namiesto Strolla do Williamsu ďalší Rus?

Tuesday, 28. 08. 2018 - 16:48, Ľuboš Kašický   

Príde namiesto Strolla do Williamsu ďalší Rus?

„Počítame s tým, že Lance nás opustí," pripúšťa Claire Williams. Je však celkom možné, že tradičný britský tím bude mať napokon dvoch ruských pretekárov.

Ako sme si už písali, tak otec Lanca Strolla, Lawrence Stroll, sa stal hlavným akcionárom nového konzorcia, ktoré kúpilo zbankrotovaný tím Force India. Nie je teda žiadnym tajomstvom, že synáčik z bohatej rodiny prestúpi do Force India a zoberie so sebou aj tatkov kufrík s peniazmi. Vo Williamse teraz robia „kufríkovú politiku" a tak sa obzerajú po ďalšom kufríku plnom peňazí.

Martin Trenkler;ren3583.jpg

„Lawrence Stroll nie je hlavným akcionárom tímu. Williams tu bol 38 rokov predtým, než prišiel do nášho tímu a bude tu aj potom, keď Lawrence odíde," trochu podráždene reaguje Claire, ktorá akosi slabšie zvláda vedenie tímu Williams, ktorý založil a dostal na výslnie jej otec. „Počítame s tým, že Lance nás opustí," pripúšťa ďalej Claire Williams.

Martin Trenkler;ren2605-1.jpg

Kto je teda v hľadáčiku? Zdá sa, že to vôbec nebude Robert Kubica, ako by sme si mohli myslieť. Vedľa Sergeja Sirotkina by mal byť vraj nejaký ruský pretekár! A kandidátmi sú hneď dvaja! Prvým je Nikita Mazepin, ktorého otec Dimitrij vraj predal svoje akcie Force India Strollovi. Druhým by mohol byť Artem Markelov, ktorý jazdí vo formule dva za Russia Time a tiež má bohatého otecka.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri