Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Prešovské GRID KIDS odštartovali Rally Prešov 2018

Friday, 13. 04. 2018 - 21:00, Ľuboš Kašický   

Prešovské GRID KIDS odštartovali Rally Prešov 2018

Dnes podvečer slávnostným štartom v Prešove začal nový ročník Majstrovstiev Slovenska v rely. Ešte predtým než zajtra posádky vyštartujú naostro do deviatich meraných úsekov, niektoré z nich sme vyspovedali z ich pocitov, plánov a ambícií.

Martin Koči - Škoda Fabia R5, Trieda 2 - Podľa mňa to bude znova výborná vyrovnaná sezóna. Jazdí sa približne na rovnakých tratiach a konkurencia je už tradične silná. Je to teda ďalšia nová výzva. Pôjdeme najrýchlejšie, ako to pôjde. S novým autom aj s novým spolujazdcom si rozumieme, takže sa pokúsime podať pekný výkon.

img-0181.jpg

Grzegorz Grzyb - Škoda Fabia R5, Trieda 2 - Rovnako ako každý rok, ak v tomto roku vstupujeme do šampionátu s ambíciou na titul. Samozrejme vieme, že každým rokom je konkurencia silnejšia a my sa tiež musíme zlepšovať. Trochu ma teraz trápia kríže, ale verím, že zajtra budem môcť bojovať na sto percent. Veríme v dobrý výsledok.

Igor Drotár - Ford Fiesta R5, Trieda 2 - Teším sa, že moja domáca súťaž otvára sezónu. Viem, že tu máme veľa fanúšikov a že budeme jazdiť aj pre nich. Do sezóny vstupujeme s novým autom. Myslím si, že si s ním budem rozumieť. Navyše sa mi veľmi páči. A trate? Veľmi náročné, no veľmi pekné. Verím, že sa mi bude dariť a urobím radosť svojim fanúšikom aj sebe.

lk05.jpg

Peter Gavlák - Škoda Fabia R5, Trieda 2 - Nemyslíme na ambície. Vstupujeme s novým autom na novú pôdu. Zajtra uvidíme, ako budeme v porovnaní s konkurenciou na tom. Musíme si hlavne zvyknúť, že sa s týmto autom inak brzdí a inak jazdí v zákrutách. Keď nájdeme hranice možností, tak potom možno budeme stačiť skúsenejším súperom v triede.

lk01.jpg

Ďodi Béreš - Mitsubishi Lancer, Trieda 3 -Som tu veľmi rád, lebo som pred pár mesiacmi ešte vôbec nepočítal s tým, že by som mohol štartovať tento rok vo veľkom majstráku. Dlho som o ponuke uvažovať nemusel. Štartujeme v triede 3 s novým autom aj s novým spolujazdcom. S autom som sa ešte nemal možnosť príliš zžiť, no chlapci mechanici urobili obrovský kus práce. Konkurencia je naozaj silná a tak uvidíme po prvých kilometroch, ako na tom vlastne sme.

Tomáš Kukučka - Škoda Octavia WRC, Trieda 11 - Už dlho som si chcel znova zajazdiť na WRC-čku a teraz sme si teda urobili radosť. Ešte sme ho však nestihli ani vyskúšať, lebo prišlo len včera večer. Chceme absolvovať celú sezónu. Osobne by som si veľmi rád vyskúšal aj nejakú šotolinu, či Rally Legend v San Marine. Ale to ešte rozhodneme po štarte do sezóny.

lk04.jpg

Tomáš Konečný -Subaru WRX STI, Trieda 3 - Tešíme sa na štart. Netrúfam si odhadnúť, ako to bude vyzerať. My si ideme urobiť svoju robotu najlepšie, ako budeme vedieť a uvidíme na čo to bude stačiť.

Martin Kysucký - Peugeot 208, Trieda 6 - Nebudem tajiť, že ambíciou je obhájiť minuloročné víťazstvo v triede. Pribudla nám konkurencia, čomu sa tešíme a uvidíme, ako sa nám proti ním bude dariť. Techniku sme nemenili.

lk06.jpg

Martin Koiš - Ford Fiesta, Trieda 6 - Ak to tak počítam, tak je to presne štyri roky, čo sme práve tu v Prešove začali pravidelne jazdiť rely. Takže také malé jubileum. Pred sezónou sme zrepasovali naše minuloročné auto a preto veríme, že budeme o kúsok lepší. Už sa tešíme sa na súboj s našim rivalom Martinom Kysuckým.

Jozef Béreš - Mazda 323, Trieda HK2 - Žiaľ v našej triede sme sami a tak sa budeme pretekať sami so sebou. To mi je trochu ľúto. Vynahradíme to však divákom tým, že pôjdeme síce rýchlo, ale tak, aby sa diváci tiež zabavili.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri