Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Iné

Pražský Rallysprint – kilometre sú dôležité

Friday, 30. 11. 2018 - 11:56, Peter Baran   

Pražský Rallysprint – kilometre sú dôležité

Nová technika SK DER Rally Teamu je už známa. Dva krát R5. Chalani si na ňu rýchlo zvykli, ale napriek tomu je každý „ostrý kilometer“ darom z neba. Aj to je jeden z dôvodov, prečo sa obe posádky predstavia 1. 12. 2018 na 24. ročníku divácky atraktívnej súťaže TipCars Pražský Rallysprint.

Michal Bobko

Roman Odložilík s Martinom Turečekom osedlajú v rámci „súťažného testovania“ Škodu Fabia R5. Ani jeden zo spomínanej dvojice neskrýva ambíciu zabojovať o najvyššie priečky. Jeden z problémov, ktoré si uvedomujú členovia posádky je atmosféra. S najväčšou pravdepodobnosťou bude rovnaká, ak nie lepšia, ako v minulých ročníkoch. A presne táto atmosféra dokáže rýchlo pohltiť súťažiacich, čím sa môže v okamžiku zabudnúť na výsledok a cieľom sa stane zábava davov pri rýchlostných skúškach. Ako sa chlapci rozhodnú? Nechajme sa prekvapiť.

Michal Bobko

Druhá dvojica vo farbách SK DER sa ukáže s Fordom Fiesta R5. Jozef „Ďodi“ Béreš a Lukáš Šintal dostali zaslúženú odmenu po získaní majstrovského titulu v triede na Slovensku. Poznáte Ďodiho? Ak áno, určite viete, ako najradšej jazdí. Oknami napred. Takže pre túto posádku bude Praha ešte väčšou výzvou. Ale výzvou na čo? Zabojovať o čo najlepší výsledok? Získať si potlesk a burácajúce davy divákov? No, to sa rozhodne asi až na štarte, možno aj neskôr.

Michal Bobko

Všetko je to vo vašich rukách fandovia. Pripravte jazdcom veľký kotol horúcej atmosféry a oni sa vám určite odmenia nezabudnuteľným divadlom.

Tibor Szabosi

Nebol by to SK DER Rally Team, ak by nemal v rukáve prekvapenia. To aktuálne je vynikajúci slovenský okruhový jazdec Rišo Gonda. Presne tak, Richard Gonda sa ukáže za volantom Mitsubishi Lancer Evolution IX SK DER Rally Teamu. Nebude to ale v Prahe. Chcete vedieť viac? Tak nás sledujte.

A nezabúdajte, „NO BÉREŠ, NO FUN“.

Peter Baran

SK DER Rally Team



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri