Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Prahu si vždy užívame, vraví Jaro Melichárek

Wednesday, 28. 11. 2018 - 14:18, Ľuboš Kašický   

Prahu si vždy užívame, vraví Jaro Melichárek

Viac ako šesťdesiat posádok sa v tomto roku prihlásilo na prestížny koncoročný pražský Rallysprint. Na štarte nebude chýbať ani posádka Zaneti Motorsport tímu.


„Vraciame sa sem vždy veľmi radi,“ netají sa Jaro Melichárek, ktorý tu s bratom Erikom v posledných rokoch pravidelne štartujú. „Pamätám si, ako sme počas dvadsiateho ročníka v roku 2014 zvádzali krásny súboj o každú desatinu až do posledných metrov s Vaškom Pechom, Tomášom Kostkom a Karlom Trneným. V cieli sme sa všetci vtesnali do necelých štyroch sekúnd! My sme nakoniec skončili druhí za Pechom,“ spomína Jaro Melichárek, ktorý však o rok neskôr, pri 21.ročníku, Pechovi porážku oplatil a stal sa absolútnym víťazom pražského relyšprintu! „Sú to krásne spomienky a musím povedať, že vždy si to v Prahe poriadne užívame. Navyše je to ešte príležitosť stretnúť sa priateľmi.“

Tibor Szabosi;c30i1133-14.jpg

Jaro s Erikom budú aj tentoraz štartovať so svojim osvedčeným Fordom Fiesta WRC. „Výsledok nie je až taký dôležitý. Rozhodne si však chceme dobre zajazdiť,“ pokračuje Melichárek. A bude to parádna jazda, pretože okrem Melichárkovcov sa na štarte zišla celá plejáda vynikajúcich posádok na čele s úradujúcim majstrom Európy Alexejom Lukyanukom, či slovenským šampiónom Kočim a poľským šampiónom Grzybom. Nechýbajú ani tradiční súperi ako Vašek Pech, či Karel Trnený. „Už sa nich teším,“ smeja sa pilot Zaneti Motorsport tímu, Jaroslav Melichárek.

Michal Bobko;dsc3670-2.jpg

24.ročník Pražského Rallusprintu sa jazdí v sobotu 1.decembra 2018 na už tradičnom mieste okolo Strahovského štadióna. Podnik odštartujú dve klasické rýchlostné skúšky na Točne, po ktorých si potom posádky dajú ešte štyri samostatné okruhové „rýchlostky“. Začína sa ráno o 8.30 hod. a finále na Strahove bude o pätnástej hodine popoludní.

zaneti-banner2.jpg

zaneti-banner3.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri