Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Potvrdené! Loeb sa bude striedať so Sordom

Thursday, 13. 12. 2018 - 14:28, Ľuboš Kašický   

Potvrdené! Loeb sa bude striedať so Sordom

Len pred pár minútami svetom obehla oficiálna správa tímu Hyundai Motorsport, ktorá potvrdila včerajšie fámy. Sebastien Loeb podpísal dvojročný kontrakt s Hyundaiom.

 

„S radosťou môžem oznámiť, že spolu s Danielom absolvujeme v nasledujúcej sezóne šesť podnikov majstrovstiev sveta v rely v tíme Hyundai Motorsport, počínajúc už Rally Monte Carlo,“ vyhlásil dnes oficiálne 9-násobný majster sveta v rely, legendárny Seb Loeb.

low-hyu-loeb1.jpg

Tím Hyundai Motorsport zároveň potvrdil, že Loeb už na Monte Carle vymení Dani Sorda, ktorému sa pôvodne plánovaných desať štartov zmenší na osem. Šesť zvyšných tak prechádza na Loeba. Základnú dvojicu továrenského tímu Hyundai budú naďalej tvoriť Thierry Neuville a Andreas Mikkelsen.

Copyright manufacturer;2018spain-226.jpg

„Máme veľkú radosť, že sme sa so Sebastienom dohodli na dvojročnej zmluve,“ hrdí sa šéf tímu, Michel Nandan. „Získať pre tím niekoho s takým obrovským talentom a skúsenosťami je nesmierne dôležité a smeruje nás v nasledujúcom roku iba k jedinému cieľu – k zisku majstrovského titulu. Vedľa Thierryho a Andreasa sme sa rozhodli predlžiť spoluprácu aj s Danim, s ktorým spolupracujeme už od roku 2014. Rokujeme však naďalej aj s Haydonom, kde tiež hľadáme cestu na pokračovanie spolupráce.“

Copyright manufacturer;2018spain-095.jpg

Copyright manufacturer;2018spain-fd-081.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri