Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Potvrdené! Bottas ostáva v Mercedese

Wednesday, 13. 09. 2017 - 13:38, Ľuboš Kašický   

Potvrdené! Bottas ostáva v Mercedese

Krátko pred veľkou cenou v Singapure upokojil Mercedes situáciu okolo svojej zostavy pre nasledujúcu sezónu a ohlásil predlženie zmluvy s fínskym pretekárom.


Všetci si dobre pamätáme patálie Mercedesu, keď ich Nico Rosberg šokoval odchodom do „dôchodku". Po veľkom zvažovaní sa strieborní nakoniec rozhodli pre Fína Valtteri Bottas a sezóna ukázala, že ich voľba bola správna. Bottas za 13 pretekov nazbieral 197 bodov, figuruje na treťom mieste priebežného poradia a stále je v hre aj o majstrovský titul.

Martin Trenkler;17it-podium-03.jpg

„Dali sme Valtterimu veľkú šancu v tomto roku. Prišiel do tímu na poslednú chvíľu, no hneď sa dokázal zaradiť do špičky F1 a potvrdiť, že je vynikajúcim pilotom. S Lewisom vytvoril harmonickú dvojicu a jeho výsledky sú pôsobivé," vysvetľuje rozhodnutie Mercedesu Toto Wolff. „Dôležité je, že funguje súťaživosť medi našimi pilotmi. Funguje chémia medzi Valtterim a Lewisom, čo je presne to, čo potrebujeme v súbojoch s konkurenciou."

Martin Trenkler;ren5572.jpg

„Teším sa a som hrdý, že môžem pokračovať v takom tíme, akým je Mercedes aj v nasledujúcej sezóne," netají Fín. „Som v tíme od januára a teším sa na každý deň do práce. Cítiť podporu každého člena tímu a fanúšikov je neoceniteľné. Ako pilot som sa veľa naučil a mali sme niektoré úžasné momenty v tejto sezóne, na ktoré nikdy nezabudnem. Spolupráca s Lewisom je naozaj dobrá a vzájomne sa rešpektujeme. Sme schopní spolu tlačiť tím dopredu."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri