Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Posledných deväť prihlasovacích dní na TODOS Cena Slovenska 2019

Monday, 19. 08. 2019 - 11:36, Public relations   

Posledných deväť prihlasovacích dní na TODOS Cena Slovenska 2019

Časový harmonogram pri jednotlivých motoristických podujatiach treba dodržiavať. A ten na TODOS Cena Slovakia 2019 hovorí, že do ukončenia prihlasovania ostáva posledných deväť dní.

Nádherné slnečné a nesmierne teplé počasie, ktoré v tomto roku vládne na Slovensku, láka skôr k vode ako k rozpálenému asfaltu, skôr do plaviek ako do nehorľavého spodného prádla, či kombinézy. Okrem vody a slnka niektorých lákajú aj ďalšie dve kolá Majstrovstiev Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu, ktoré sa budú konať počas nadchádzajúceho víkendu na Morave, v Ústí nad Orlicí. Nasledujúce podujatie, čiže TODOS Cena Slovenska 2019 štartuje síce až počas prvého septembrového víkendu, prihlasovanie pre súťažiacich končí už o deväť dní, čiže 27.8.2019 presne o polnoci.

Tibor Szabosi;c30i0105-13.jpg

Pre tých, ktorí by azda nevedeli kde hľadať aktuálne informácie o podujatí pripomíname web stránku organizátora, čiže www.astpresskam.sk. Prihlasovať sa záujemci o účasť na pretekoch môžu na adrese http://www.sams-asn.sk/prihlaska3.php.

Tibor Szabosi;c30i9131-9.jpg

Podujatie TODOS Cena Slovenska 2019 odštartuje na Pezinskej Babe v dňoch 6.- 8.9.2019. Na legendárnej trati budú mať diváci možnosť sledovať účastníkov seriálu Majstrovstvá pretekov automobilov do vrchu 2019, ale aj Majstrovstiev Slovenska v pretekoch historických automobilov do vrchu, Slovenského kopcového pohára, Slovenskej trofeje pretekov automobilov do vrchu pravidelnosti a voľných pretekov.

Tibor Szabosi;c30i9744-11.jpg

Miro Majláth
tlačový tajomník TODOS Cena Slovenska 2019



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri