Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Posledných desať dní do uzávierky prihlášok

Monday, 01. 07. 2019 - 18:44, Ľuboš Kašický   

Posledných desať dní do uzávierky prihlášok

S blížiacim sa termínom štartu XXXVI. ročníka Dobšinského kopca 2019 sa blíži aj uzávierka prihlášok, ktoré je v súlade s predpismi potrebné podávať zároveň s prihlasovacím vkladom.

 


Každým dňom prichádzajú ďalšie prihlášky a my už dnes vieme, že na štarte ani tento rok nebudú chýbať najväčšie hviezdy európskych kopcov vrátane Talianov Simone Faggioliho a Christiana Merliho. Do uzávierky termínu prihlášok nám pritom ostáva ešte desať dní.

Radi by sme však pripomenuli, že v súlade s Medzinárodnými športovými predpismi a so Zvláštnymi ustanoveniami je potrebné, aby prihláška bola doložená aj prihlasovacím vkladom. Prosíme preto pretekárov, aby súbežne s prihláškou zasielali aj prihlasovacie vklady na účet uvedený v prihláške.

Sledujte nás aj naďalej. Informácie o Dobšinskom kopci nájdete na našej webovej stránke www.dobsinskykopec.com, ako aj na našom profile na FB. A nezabudnite prosím, štartujeme už 19. – 21.júla 2019.

dk-2019-logo-v2-web.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri