Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Posledné motoristické rely podujatie aj pred TV obrazovkami!

Thursday, 03. 12. 2020 - 16:09, Public relations   

Posledné motoristické rely podujatie aj pred TV obrazovkami!

Záver sezóny 2020 na okruhu SLOVAKIA RING zavŕši netradičné podujatie ostrých rely pretekov. OMV MaxxMotion RALLY SLOVAKIA RING odštartuje už tento víkend 5.-6.12, vybrané rýchlostné skúšky si budete môcť pozrieť aj naživo na sociálnych sieťach!
 
Motoristická sezóna na okruhu SLOVAKIA RING sa blíži ku svojmu koncu, posledným podujatím a zároveň prvým, ktoré v areáli privíta bude finále súťaže v „ostrej“ rely. V rámci nej sa plánujú odjazdiť Majstrovstvá Slovenskej republiky 2020, majstrovstvá rely historických automobilov ako aj Slovenský Rally pohár.

Tibor Szabosi;ac7i1300-1.jpg

Súťaž pozostáva celkovo z 12 rýchlostných skúšok, spolu tak posádky odjazdia počas víkendu viac ako 140km. Využije sa pritom celý vnútorný areál okruhu, nielen samotná pretekárska dráha. Súperiť medzi sebou budú známe mená rely športu ako priebežný líder Poliak Gregor Gryb, legendárny Igor Drotár, bývalý absolútny majster Slovenska Jaro Melichárek či známy okruhový pretekár Richard Gonda.

Tibor Szabosi;ac7i8579-2.jpg

Počas podujatia platia prísne bezpečnostné a hygienické predpisy zahrňujúce okrem štandardných ROR (ochranné rúška, odstupy a dezinfekcie rúk) aj antigénne testovanie na prítomnosť Covid-19 všetkých účastníkov podujatia. Na základe nariadení Úradu verejného zdravotníctva SR sa podujatie môže konať bez divákov.

Tibor Szabosi;ac7i1220-2.jpg

O zážitok na dráhe však diváci úplne neprídu, keďže sa vybrané rýchlostné skúšky budú vysielať a komentovať naživo na sociálnych sieťach počas obidvoch dní víkendu. Stane sa tak aj vďaka novému partnerovi podujatia Toyota Central Europe - Slovakia, ktorá počas rely ukáže aj svoju novinku Toyotu GR Yaris. Tá sa počas rely predstaví divákom aj v úlohe predjazdca pred každou rýchlostnou skúškou.

Tibor Szabosi;ac7i8245-1.jpg

Vysielacie časy živého prenosu (zmena vyhradená):

Sobota, 5.12
09.20 – 10.20 (RS3)
13.10 – 14.45 (RS7)

Tibor Szabosi;asfr5652-1.jpg

Nedeľa, 6.12
12.10 – 13.45 (RS11)
14.00– 15.30 (RS12)
 
Vysielanie naživo:
Facebook: oficiálna stránka SLOVAKIA RING a Toyota Slovenská republika
YouTube:  Mediaracing.sk

1-212.jpg

Viac informácii, časový harmonogram ako aj štartové listiny nájdete na hlavnej stránke okruhu www.slovakiaring.sk.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri