Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Poriadne namáhavá Kremnica pre Andreu Kecskésovú

Tuesday, 06. 09. 2022 - 15:24, Miroslav Majláth   

Poriadne namáhavá Kremnica pre Andreu Kecskésovú

Posledný pretekársky víkend tohtoročnej slovenskej kopcovej sezóny sa konal v Kremnici a na štarte nechýbala ani Andrea Kecskésová s Hondou Civic TypeR.

 

Tibor Szabosi

„Na posledné preteky som sa veľmi tešila. Dôvodom bolo, že pre všetkých štartujúcich tu bola nová trať. Nikto nevedel do čoho ideme, aké bude mať trať úskalia, či ako bude šmýkať tunajší asfalt. Ja mám veľmi rada nové výzvy a toto bola výzva ako hrom,“ začala s rozprávaním Andrejka Kecskésová.

Tibor Szabosi

Po zoznámení sa s traťou v rámci dvojice sobotňajších tréningových jázd, nasledovala popoludní dvojica súťažných. Do nich už Andrejka nastupovala s vedomosťami, kde treba ubrať a kde naopak sa môže do toho poriadne oprieť. Výsledkom bolo neustále vylepšovanie dosiahnutých časov, ale aj druhé miesto v rámci kategórie Woman Trophy a piate v triede 5b.

Tibor Szabosi

„Najskôr bolo všetko veľmi dobré a mne sa darilo robiť stále lepšie a lepšie časy. V druhej súťažnej jazde mi však auto začalo vypisovať nejakú poruchu, takže nešlo úplne naplno a ja som oproti prvej jazde stratila tri sekundy. Budeme sa musieť pozrieť čo tomu je. Ale som spokojná, som v cieli, mám druhé miesto medzi ženami. Prostredie a trať sú veľmi pekné,“ zhodnotila Andrea Kecskésová v sobotu po pretekoch.

Tibor Szabosi

Na zistenie chyby v aute mal tím okolo Andrejky celý večer a celú noc. Nakoniec stačila iba chvíľka a Honda Civic TypeR začala opäť poslúchať a tak sa Andrejka mohla pustiť do bojov aj v nedeľu. Oproti sobote sa však postupne menilo počasie. Slnko zastreli mraky a už dopoludnia začalo popŕchať, popoludní dokonca vo vrchnej časti trate aj poriadne popršalo. Andrejke sa však napriek týmto rozmarom počasia podarilo brať opäť druhé miesto medzi ženami a piate v triede.

Tibor Szabosi

„Dnešok bol poriadne náročný. Chvíľu dážď, chvíľu slnko, polovica trate suchá, polovica mokrá. Nevedela som aké pneumatiky zvoliť a keď už som sa aj rozhodla, prišlo prerušenie pretekov a nás čakalo dlhé čakanie na štarte. Navyše ma dvakrát zastavili červenou vlajkou a ja som sa opäť vracala na štart. Bolo to dosť na nervy, ale som spokojná,“ doplnila v nedeľu Andrejka.

Tibor Szabosi

A ako je Andra Kecskésová spokojná s práve ukončenou sezónou ?

Tibor Szabosi

„Veľmi spokojná. Darilo sa, odjazdila som kopu pretekov a zdá sa, že bude aj druhá v konečnom poradí v kategórii Woman Trophy. Samozrejme moja vďaka patrí všetkým, ktorí mi akoukoľvek formou v rámci pretekov pomáhali. Najväčšia vďaka patrí otcovi a priateľovi Petrovi, ktorí so mnou chodili na všetky preteky a starali sa o mňa,“ uzavrela rozprávanie Andrea Kecskésová.

Tibor Szabosi

Andrejku teraz čaká dôležitý životný krok, keďže sa bude vydávať. To, pod akým menom ju v budúcoročnej sezóne na tratiach uvidíme, bude prekvapením.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri