Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Polovka pozitívne naladený pred Prešovom

Thursday, 04. 07. 2019 - 10:19, Ľuboš Kašický   

Polovka pozitívne naladený pred Prešovom

Mladý popradský tím TATRY RACING mieri na štvrtý podnik sezóny MSR do Prešova. Farby bude reprezentovať skúsený Tomáš Polovka, ktorý nastúpi do súťaže ako líder priebežného poradia v SRP.

 

V podhubí Tatier, s esenciou vášne a kvapkou benzínu, vznikol v Poprade ďalší súťažný tím, ktorý len potvrdzuje, že ľudia z tohto priestoru majú k automobilovým súťažiam naozaj veľmi blízko. „Zopár ľudí spojených spoločným snom našlo spoločnú reč,“ usmieva sa šéf tímu Vlado Chovan. „Slovo dalo slovo a na domácej Rally Tatry náš nový tím TATRY RACING vstúpil do rozbiehajúcej sa sezóny. V Slovenskom Rally Pohári sme úspešne odštartovali so skúsenou posádkou Tomáš Polovka a Daniel Turcsányi. Chlapci priviezli jedno prvé a jedno druhé miesto, a usadili sa na čele priebežného poradia SRP. Do veľkého „majstráku“ sme v Poprade nastúpili s posádkou Andrej Kacvinský a Kristína Hasajová. Bol to vlastne jednorazový štart s Opelom Adam v triede 6, no posádka nás potešila pekným umiestnením v triede. Podobne tak Erik Melioris s Marcelom Slamkom, ktorí štartovali na Fieste v triede 5. Na Rally Prešov teraz ideme iba s Tomášom (Polovkom), no pripravujeme štart ďalšieho vozidlá pre MSR v nasledujúcom priebehu sezónu. Tak nám držte palce, prosím.“

Tibor Szabosi;c30i7798-18.jpg

Na 25.ročníku Rally Prešov (5. - 6.júla 2019) sa okrem Majstrovstiev Slovenska v rely jazdí aj druhý podnik sezóny Slovenského Rally Pohára, kde si zatiaľ veľmi dobre počína Spišiak Tomáš Polovka na Seate Ibiza. „Štart do sezóny sa nám vydaril a veríme, že sme naskočili na dobrú vlnu. Dúfame, že sa nám bude dariť aj naďalej,“ hovorí Tomáš. „Minulý víkend sme si v rámci prípravy strihli štart na MRC v Hnúšti. Tím odviedol výbornú prácu a auto je pripravené. V Prešove som už veľakrát štartoval a trate dobre poznám. Sú veľmi krásne a podobajú sa tým podtatranským. Ak budeme mať šťastie a nezastaví nás žiadny defekt, alebo technický problém, tak by sme mohli zabojovať o pekný výsledok, ktorým by sme potešili našich fanúšikov a partnerov,“ uvažuje nahlas Polovka.

Tibor Szabosi;c30i5041-12.jpg

Slovenský Rally Pohár má v Prešove na programe dve sekcie (štyri merané úseky) a štartuje v sobotu (6.júla) popoludní. „Stačí nám prísť v sobotu ráno,“ prezrádza Tomáš Polovka. „Slávnostný štart v piatok vynechávame a rovno vyštartujeme do súťaže. Pomáha nám, že sme tu štartovali aj vlani a trate sú rovnaké. Okrem Spišiakovcov štartujú všetci naši súperi a tak sa tešíme na pekné preteky. Vyzerá, že aj počasie bude dobré a určite si to užijú nielen posádky, ale aj diváci.“

Tibor Szabosi;c30i7081-20.jpg

Prešovská súťaž končí cieľovou rampou popoludní pred radnicou na Hlavnom námestí. O šestnástej vyhlásia víťazov veľkého „majstráku“ a krátko po nich ocenia aj najlepšie posádky Slovenského Rally Pohára. Držme teda mladému TATRY RACING tímu palce.

tatryracing-jul.jpg

Pozrite si galériu tímu zo štartu na Rally Tatry



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri