Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Poláčkovci smerujú na Slovakia Ring

Thursday, 11. 11. 2021 - 09:25, Miroslav Majláth   

Poláčkovci smerujú na Slovakia Ring

Po úspešnej premiére na rally v Košiciach pokračuje Paulína Poláčková spoločne s Marekom Podobníkom v rámci 12. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2021.

 

Tibor Szabosi;ac7i7108-1.jpg

Paulína s Marekom sa rovnako ako v Košiciach aj v rámci 12. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2021 predstavia s vozidlo Renault Clio, pričom si spoločne odskúšajú ako im zachutia netradičné rally trate umiestnené v areáli pretekárskeho okruhu Slovakia Ring.

Tibor Szabosi;asr68715-3.jpg

„Na Auto Show sa teším, už som o tejto poslednej súťaži v roku veľa počula. Som zvedavá na rýchlostné skúšky a na to aké sa dajú vytvoriť v rámci pretekárskeho okruhu. S Marekom nám ide hlavne o to, aby sme absolvovali čo možno najviac ostrých kilometrov a aby som sa ho naučila poriadne počúvať. Verím, že aj táto súťaž nás posunie o kus dopredu,“ zhodnotila Paulína Poláčková.

Tibor Szabosi;asr66581-2.jpg

Paulína však nebude jediná zástupkyňa rodiny Poláčkových, keďže na štart sa postaví aj jej otec Milan. Ten sa do kokpitu súťažného vozidla vráti po dlhých takmer dvadsiatich rokoch. Jeho posledné pretekárske vystúpenie sa totiž konalo v roku 2003 na Rally Trnava, kde jazdil s vozidlom Škoda Fabia Cup. Teraz sa predstaví so Subaru Impreza WRX STi v rámci seriálu Motorsport Rally Cup.

Tibor Szabosi;asr69033-1.jpg

„Voľakedy som absolvoval rally súťaže ako mechanik, ale aj ako jazdec. Okrem toho som sa často zúčastňoval aj offroadových súťaží v rámci disciplíny cross country rally. Potom prišlo množstvo pracovných, ale aj rodinných povinností a na motoristický šport akosi neostával čas. Teda ostával, ale to som sa venoval dcéram. Teraz keď začala jazdiť Paulína som si povedal, že by som sa rád vrátil a tak prišiel nápad štartovať na Auto Show,“ doplnil Milan Poláček.

Bohuslav Štrauch;dsc-2622.jpg

12. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2021 odštartuje v dňoch 12. – 13.11.2021 v areáli pretekárskeho okruhu Slovakia Ring. Z dôvodov stále sa zhoršujúcej pandemickej situácie sa bude podujatie konať bez prítomnosti divákov, za prísnych hygienických opatrení. O tom, ako sa Poláčkovcom darilo vás budeme informovať po ukončení podujatia.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri