Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Podľa Wolffa bude Hamilton v F1 pokračovať

Wednesday, 03. 01. 2018 - 14:54, Ľuboš Kašický   

Podľa Wolffa bude Hamilton v F1 pokračovať

Vlani sa vyrojilo veľa špekulácií o tom, že Lewis Hamilton uvažuje o skončení kariéry pilota F1 a bude sa pravdepodobne venovať ďalším koníčkom.

Záver roka strávil štvornásobný majster sveta F1, Angličan Lewis Hamilton, v Los Angeles. Vytvoril si tam svoj vlastný svet a obklopil sa svojou komunitou. „Vzhľadom na jeho aktivity je to vždy nebezpečný terén," priznáva aj jeho formulový šéf Toto Wolff. „Neobávam sa však, že nenastúpil do sezóny. Máme za sebou úspešný rok a obe strany sú spokojné."

Martin Trenkler;17it-hamilton-13.jpg

Po šokujúcom odchode Nica Rosberga, ktorý po získaní titulu v sezóne 2016 predčasne ukončil kariéru sa začalo špekulovať, či podobné niečo nehrozí aj prípade Hamiltona. „Nikdy nevrav nikdy, no myslím si, že v Lewisovom prípade je to o niečom inom," povedal Wolff pre rakúsku ORF.

Martin Trenkler;ren8545.jpg

Hamilton má zmluvu do konca roka 2018 a zatiaľ sa o novom kontrakte nehovorilo. Každopádne pre Angličana bola sezóna 2017 jednou z najvydarenejších a úspechy ho navnadili. Nerád to síce priznáva, ale už začína byť zjavné, že jeho novou výzvou sú rekordy Michaela Schumachera. Jeden z tých zásadných už prekonal v sezóne 2017, keď sa dostal do čela tabuliek v počte pole position. Na legendárneho Nemca mu však chýba ešte niekoľko titulov a tridsať víťazstiev, ak by chcel prekonať Schumachera v tejto najsledovanejšej kategórii. Aby to však dokázal, tak bude potrebovať minimálne dve-tri sezóny. Nuž a to je aj čas, dokedy budú platiť súčasné predpisy a výhoda strieborných šípov. Bude teda toto ten limit, ktorý udrží Hamiltona v F1?

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri