Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Podarí sa nám zorganizovať záver motoristickej sezóny?

Thursday, 15. 10. 2020 - 16:40, Dušan Koblíšek   

Podarí sa nám zorganizovať záver motoristickej sezóny?

Vážení priatelia motoristického športu,

aj napriek dobrému svedomiu, že na našich podujatiach sme neprispeli k nekontrolovanému šíreniu vírusu a zlému vývoju pandémie na Slovensku ma mrzí, že ak chceme ukončiť túto sezónu udelením titulov Majstrov Slovenska, tak ešte v dvoch disciplínach by sme mali nahradiť zrušené podujatia. V žiadnom prípade neviním ani jedného usporiadateľa, ktorý čelil rozhodnutiu zrušiť svoje podujatie, že si hľadal ľahšiu cestu. Verte každé takéto rozhodnutie poznám, lebo som so všetkými stále v úzkom kontakte.

Tibor Szabosi;20200603-130406.jpg

Posledné obmedzujúce podmienky organizovania hromadných podujatí nám otvárajú cestu ako zvyšné podujatia zorganizovať. Rokujeme o cenovo akceptovateľných a certifikovaných testoch a potom je šanca tieto podujatia v areáli motoristických športov na Slovakiaringu do konca roka zorganizovať.

Tibor Szabosi;c30i6097-26.jpg

Poprosím ešte o trpezlivosť niekoľko dní, ale organizáciu plánovaných PAV vidím pozitívne možno aj s lepším layoutom trate, vzhľadom na skutočnosť, že podujatie na druhej strane pretekárskeho areálu, čiže rallycross, musíme po dnešnom rozhovore s predstaviteľmi PZM Poľsko a ACR Česká Republika zrušiť. Išlo o podujatie s prevažujúcou účasťou týchto zahraničných jazdcov a reštrikcie už pri vstupe do našej krajiny z týchto krajín situáciu sa ešte výraznejšie komplikuje a tak je zodpovedné otvoriť predovšetkým poľským kolegom možnosť odjazdiť podujatie v RX areáli v Slomczyne.

Držme si teda palce aby nám posledné kroky vedúce k ukončeniu sezóny vyšli. O aktuálnom vývoji Vás budem v najbližších dňoch pravidelne informovať. 

Dušan Koblišek



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri