Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Petter Solberg s Citroenom C4 WRC 09!

Monday, 18. 01. 2010 - 22:14, Lukáš Raník   

Petter Solberg s Citroenom C4 WRC 09!

Minulý rok sme vídali bývalého majstra sveta- Pettra Solberga na väčšine podnikov MS so staručkou Xsarou WRC. Až na posledné dve rally sezóny 2009 presedlal do podstatne novšej techniky v podobe Citroenu C4 WRC a na výsledkoch to bolo hneď vidieť. Preto Pettrova príprava na sezónu 2010 išla smerom zaistiť, čo naj konkurenčneschopnejší program.

petter-wales1.jpg

A to sa mu skutočné aj darí! I keď nemá ešte zaistený rozpočet na kompletnú sezónu, vypadá to tak, že do konca týždňa by sa mu to malo podariť. Už teraz ma vo svojej garáži dva Citroeny C4 WRC špecifikácie 2009, teda tú, s ktorou Sebastian Loeb získal tohtoročný titul majstra sveta.

petter-wales2.jpg

Prvá súťaž začína už za necelý mesiac vo Švédsku a Pettra Solberga čaká na konci tohto týždňa prvé testovanie jeho C štvorky na snehu. Portál wrc.com sa spýtal Mr.Hollywooda, či môže vyhrať budúci rok titul a nórsky fenomén odpovedal: „To je náš plán. Chceme aby sme bojovali so Sebastianom a Mikkom. To je dôvod prečo sme tak tvrdo pracovali na získanie konkurenčneschopného auta a prečo tak tvrdo pracujeme na dokončenie rozpočtu na dosiahnutie nášho cieľa," hovorí.

petter-wales3.jpg

„To, či sa nám to podarí uvidíme až vo Walese. Ale boj začína už jedenásteho februára na snehu vo Švédsku. Tešíme sa tam na Vás!" dodáva Petter Solberg.

zdroj: rallybuzz.com

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri