Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Petroltrans Rally team má za sebou ďalší úspešný víkend

Wednesday, 01. 06. 2022 - 10:35, Radovan Szabosi   

Petroltrans Rally team má za sebou ďalší úspešný víkend

3. miesto absolútne a 1. miesto v triede v cieli Slovakia Rally Tatry 2022 bolo dosiahnuteľné maximum.

V rámci MSR berie naša posádka Ing. Vlastimil Majerčák & Ing. Jakub Slovák na vozidle Ford Fiesta Rally 3 za oba dni plný počet bodov v rámci svojej triedy. Samozrejme pre nás je cenná aj porcia bodov v seriáli Europen Central Zone v kategórii CEZ2 . Tento pretek bol pre nás v podstate na domácej pôde nakoľko RS Mlynky, Hnilec či Novoveská Huta sú v blízkom okolí nášho rodiska, mesta Dobšiná. Už v sobotňajšej etape sa začal nádherný súboj medzi našou posádkou a Kukučkom s Vejačkom. Posádky si po každej RS menili medzi sebou poradie a bojovali o každú sekundu.

Tibor Szabosi;asr69373-5.jpg

V. Majerčák: „ Mlynky sedeli viac mne a Vikartovce zas Kukovi. Takto nás to baví naťahovať sa o sekundy. Musíme zatiahnuť, máme drobnú stratu, no cieľ je až zajtra.“

Večerný mestský okruh bol určite veľmi zaujímavý hlavne pre divákov nakoľko sa šiel, po našom povedané na svetlá. Po tejto prvej etape skladajúcej sa piatich RS naša posádka prespáva na 5. Mieste absolútne a 1. mieste vo svojej triede.

Tibor Szabosi;asr69683-6.jpg

J. Slovák: „ Ide sa nám veľmi dobre. Tieto trate máme radi. Snažíme sa nerobiť zbytočné chyby a ísť čo najrýchlejšie.“

Nedeľňajšia etapa obsahovala 4 RS a hneď na prvej RS Novomestská Huta sa Vlastovi s Kubom podarilo dotiahnuť stratu na Kuka a získať do plusu ďalšie cenné sekundy. Na druhej RS Hnilec zašli tretí najrýchlejší čas absolútne. Na tretie miesto v absolútnom poradí pred poslednými dvomi RS strácali 8 sekúnd na Trneného s R5. Ten žiaľ v ďalšej RS odstupuje pre poruchu. V poslednej RS sa podarilo udržať 3. miesto absolútne.

Tibor Szabosi;asr68100-9.jpg

V. Majerčák: „ Technika fungovala bez problémov. V podstate sme menili len drobné nastavenia a pneumatiky. Každopádne bol to boj a o to viac nás to pódiové umiestnenie teší.“

Tibor Szabosi;asr68217-5.jpg

Smelo môžme zhodnotiť, že posádka odviedla perfektný výkon, mechanici skvelú prácu a tímový výsledok je nad očakávanie. Veľká gratulácia posádke! Poďakovanie celému tímu a samozrejme naším partnerom, ktorí nás podporujú. Poďakovanie patrí aj všetkým fanúšikom za výbornú atmosféru a skvelé fandenie. Ďalším naším podujatím započítavaným do CEZ, ako aj do MSR budú Agrotec Rally Hustopeče (CZ).

J. Slovák PTRT

Fotogaléria y podujatia

Tibor Szabosi;ac7i7225-4.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri