Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Peter Gavlák s Emilom Horniačekom na štarte v Rzeszowe

Monday, 03. 08. 2020 - 22:34, T. Szabosi   

Peter Gavlák s Emilom Horniačekom na štarte v Rzeszowe

V skrátenej verzii M-SR v rally sa po dlhej pauze na druhom podujatí v Poľskom Rzeszowe konečne predstaví aj dobre známa posádka Peter Gavlák – Emil Horniaček.

 

img-a81a321c32f5537d8cf95212f08a5633-v.jpg

„Posádka ostáva aj pre túto sezónu nezmenená, tak ako ju poznajú fanúšikovia za posledné roky. Zmena nastala v názve tímu na základe rozhodnutia našich partnerov. Čo sa týka techniky, tak nadväzujeme na spoluprácu s TOOP-CARS Rally Tímom z Maďarska, od ktorého budeme mať k dispozícií poslednú evolúciu Škody Fábia R5 v novom dizajne,“ upresňuje manažér P.S.R. rally team-u a dodáva: „dnešná doba je naozaj náročná pre všetkých. Musím predovšetkým poďakovať našim reklamným partnerom, že vďaka ich spolupráci môže odštartovať v tejto sezóne aj náš tím“.

img-b66b17d6b38e683ffa53f570b8e44bd7-v.jpg

Druhé podujatie MARMA 29. Rally Rzeszow slávnostne odštartuje vo štvrtok večer na námestí „Rynek“ v Rzeszowe okolo 19:50 hod. Piatok po 12-tej bude oficiálny štart do prvej etapy. Posádky čaká deväť rýchlostných skúšok o dĺžke 133,6 km, rozložených do dvoch dní.  Celková dĺžka trate oboch etáp je 430,78 km. Cieľ súťaže je naplánovaný  v sobotu po 15-tej hodine.

pred-2020.jpg

Peter Gavlák: „ Tento rok nezačal pre ľudstvo práve najlepšie. Žiaľ zastihla nás epidémia, ktorá postihla všetky odvetia, vrátane športu. Už som ani nedúfal, že sa sezóna u nás rozbehne. Na prvú súťaž sme sa nestihli pripraviť ekonomicky ani technicky, ale do Rzeszova sa už tešíme. Pred súťažou nás čaká test nového náradia a potom samotná súťaž. Po dlhej pauze si myslím, že súťaž bude pre mňa poriadne náročná. Jej charakter nasvedčuje, že to nebude jednoduché a taktiež tu štartujem po prvý krát. Celá plejáda domácich jazdcov bude ťažiť zo znalosti trate, takže budú na tom lepšie. Každopádne pevne verím, že sa čo najskôr dostaneme s Emilom do súťažného módu, nájdeme ten správny rytmus a potešíme seba, ako aj všetkých fanúšikov, lebo poľský fanúšikovia dokážu spraviť super atmosféru na ktorú sa tešíme.“

P.S.R. rally team

zad-2020.jpg

psrpartneri.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri