Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Päť snehuliakov na trati v Barcelone

Wednesday, 28. 02. 2018 - 19:18, Ľuboš Kašický   

Päť snehuliakov na trati v Barcelone

Počas tretieho dňa sa na predsezónnych testoch v Barcelone veľa nenajazdilo. Počasie držalo tímy v garáži a stajniam môže tento deficit neskôr v sezóne chýbať.

 

V stredu bolo v Barcelone chladnejšie, než sa očakávalo a hlásili predpovede. Teploty zostali tesne nad nulou a ráno bol celý katalánsky okruh pod snehom. A to treba povedať, že v Barcelone sa toto počas testov F1 naposledy stalo v roku 2002! Posledný sneh na testoch F1 sme zažili na britskom Silverstone v roku 2005.

3d-03.jpg

Ráno ešte zľahka dosnežilo, no potom sa to celé zmenilo na dážď popoludní sa aj pekne rozpršalo. Trať bola uzatvorená do 13.00 hod. Potom ju otvorili a malo sa testovať na mokrej trati do osemnástej. Z garáže však dnes vyšlo iba päť odvážnych snehuliakov.

3d-05.jpg

Prvý sa odhodlal Fernando Alonso na mclarene už o 13.13 hod. Španiel ako jediný odjazdil aj merané kolo. Zvyšní odvážlivci, ktorými boli Robert Kubica (williams), Marcus Ericcson (sauber), Brendon Hartley (STR) a Daniel Ricciardo (redbull), si len vyskúšali inštalačne kolo bez času.

3d-mcl02.jpg

Zvyšok pracoval v garážach, alebo sa zabával snehuliakmi a guľovačkou. Zajtra by malo byť počasie podobné ako dnes, tak uvidíme, ako to budú ďalej zvládať tímy F1, ktorým každý testovací deň môže neskôr v sezóne chýbať.

3d-results.jpg

3d-02.jpg

3d-me02.jpg

3d-rb02-daniel.jpg

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri