Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Palmer končí v Renaulte už po Suzuke!!!

Saturday, 07. 10. 2017 - 14:14, Ľuboš Kašický   

Palmer končí v Renaulte už po Suzuke!!!

Po sobotňajšej kvalifikácii tím Renault vypostil do sveta oficiálnu správu o tom, že Palmer končí a od Austinu ho nahradzuje Carlos Sainz.


Vedeli sme, že s výkonmi Angličana Francúzi už dlhšie spokojní neboli a na konci sezóny bolo isté, že sa rozídu. Plané jazyky tvrdili, že stať by sa to mohlo ešte skôr, no Renault to vehementne odmietal. Dnes však všetko vyšlo na povrch.

palmer.jpg

„Chcem poďakovať Jolyonovi za jeho prácu a oddanosť tímu. Od návratu Renaultu do F1 Jolyon tímu profesionálne veľmi pomohol. Preukázal veľké osobné vlastnosti a preo mu do ďalšej kariéry želáme to najlepšie," stručne sa k situácii vyslovil šéf Cyril Abiteboul.

Martin Trenkler;17it-palmer-02.jpg

„Bola to extrémne náročná sezóna a za posledné tri roky sme s tímom prešli veľkým kusom cesty a vývoja. Myslím, že sa môžem hrdo obzrieť najme za druhou polovicou minulej sezóny a samozrejme aj za Singapurom v tomto roku. Zajtra sa v pretekoch pokúsim odjazdiť najlepšie, ako viem. Ďakujem tímu za všetko a želám všetko dobré do budúcnosti," profesionálne zakončil Jolyon Palmer.

Martin Trenkler;ren8482.jpg

Od nasledujúcej veľkej ceny v americkom Austine uvidíme teda za volantom renaultu Carlosa Sainza, ktorého v Toro Rosso nahradí Pierre Gasly. Francúz tak už nemusí špekulovať medzi voľbou finálnej jazdy na titul v japonskej formule, ale ostane vo formule jeden.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri