Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

P.S.R. rally team nenastúpi na štart sezóny 2022

Wednesday, 16. 03. 2022 - 15:29, Radovan Szabosi   

P.S.R. rally team nenastúpi na štart sezóny 2022

Napriek plánom začať tohtoročnú sezónu prvým podujatím na Slovakia ringu sa nám žiaľ doteraz nepodarilo naplniť rozpočet pre túto sezónu. Doba je nepriaznivá a má to dosah na všetko dianie v našom svete. Nevynímajúc šport! Momentálne sme teda v štádiu, ktoré nás neteší, no musíme sa s ním zmieriť. Bez financií to jednoducho nejde a musíme v tomto čase porozmýšľať ako ďalej. „Každopádne nestrácame nádej a pevne veríme, že to nebude konečná stopka a snáď ešte v budúcnosti našich fanúšikov potešíme účasťou v súťažiach rally,“ zhrnul majiteľ tímu.

Tibor Szabosi;ac7i2010-22.jpg

Peter Gavlák: „táto skutočnosť ma mrzí, ale je pravda, že bez financií sa nedá kúpiť ani kombinéza! S majiteľom tímu sme to preberali a došli sme k záveru, že môj 161 štart v mojej dlhoročnej kariére sa na Slovakia ringu konať nebude. Uvidíme ako to celé dopadne, či sa na trate niekedy vrátim. Všetko ukáže čas a vývoj tejto neutešenej doby. Určite mi bude chýbať táto časť môjho života. Bude možno priestor pouvažovať nad alternatívou, ako pri motoršporte zostať v nejakej organizačnej, alebo činovníckej funkcii a využiť, či posunúť niekomu dlhoročné skúsenosti. Fanúšikom prajem krásne zážitky z tohto jedinečného motoristického športu, akou je RALLY!“ 

P.S.R. rally team

Tibor Szabosi;ac7i8277-2.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri