Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Oždianske serpentíny aj s Igorom Drotárom

Monday, 14. 06. 2021 - 13:21, Public relations   

Oždianske serpentíny aj s Igorom Drotárom

Piate podujatie Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu (MSR PAV) sa už tento víkend (19.-20.6.) vracia po ročnej absencii späť do obce Ožďany na juhu stredného Slovenska. Známe Oždianske serpentíny si vyskúša aj Prešovčan Igor Drotár.

Tibor Szabosi;ac7i4241-4.jpg

Minulý rok sa preteky v Ožďanoch nekonali, teraz sa však vracajú s novým označením "Nové Ožďany". Trať s dĺžkou 3500 metrov začína tradične v samotnej obci a kľukatí sa ďalej po "starej" ceste na Rimavskú Sobotu, s celkovým prevýšením 103 metrov.

Tibor Szabosi;ac7i7591-3.jpg

Igor Drotár: "Ožďany patrili vždy k mojim obľúbeným letným pretekom. Možno je to chudobnejšia časť Slovenska, no ľudia sú tu vždy skvelí a tvoria nezabudnuteľnú atmosféru a dôležitú súčasť tohto podujatia. Trať je krátka, no práve preto neodpúšťa chyby. Ak nejakú spravíte, už ju veľmi nemáte kde dobehnúť a preto je to zaujímavé a napínavé. Verím, že si všetci jazdci, tímy aj fanúšikovia užijeme tento pretekársky víkend."

Tibor Szabosi;asr67153.jpg

Preteky sú opäť dvojdňové, čo znamená, že pôjde o 9. a 10. preteky sezóny (z piatich podujatí). Igor zatiaľ figuruje na celkovo druhom mieste a prvom v triede kapotovaných vozidiel 3a.

Agnieszka Wołkowicz;05niedz0351.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri