Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Ogier za volantom Mercedesu!

Wednesday, 08. 08. 2018 - 12:18, Ľuboš Kašický   

Ogier za volantom Mercedesu!

Päťnásobný majster sveta v rely, Francúz Sebastien Ogier, vymení značku. Prečo a za akú? Čítajte ďalej na našej stránke.

Počas predposledného súťažného víkendu populárnej nemeckej série cestovných vozidiel DTM, ktorý sa bude konať v závere septembra pod rakúskym Spielbergom, sa za volantom vozidla DTM objaví aj slávny rely šampión Ogier.

d538608.jpg

Francúz dostal príležitosť štartovať na Mercedese AMG C 63 DTM, ktorý práve v týchto dňoch testuje aj na talianskom okruhu Vallelunga. Treba pritom hneď povedať, že to nie je prvýkrát, čo Ogier pilotuje toto nádherné auto. Počas víkendu v Zandvoorte totiž robil TAXI drivera svojej manželke, nemeckej moderátorke Andrei Kaiser. Samozrejme, to bolo len sladké oťukávanie sa. Teraz si to francúzsky šampión vychutná naplno.

d535840.jpg

„Je to vzrušujúca nová skúsenosť," vraví Sebastien Ogier. „DTM je pre mňa niečo nové a učím sa každým kolom. Na okruhoch som toho veľa nenajazdil a auto DTM je poriadne rýchle. Samozrejme, že nečakám preto, že budem schopný konkurovať špičkovým pretekárom tejto série. Rozhodne sa však už neviem dočkať štartu. Mojim cieľom bude pokúsiť sa udržať s nimi krok čo najdlhšie, ako to pôjde."

d538603.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri