Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Offroadsport.cz so Zapletalom a Sýkorom spokojní aj po deviatej etape

Tuesday, 11. 01. 2022 - 15:43, Miroslav Majláth   

Offroadsport.cz so Zapletalom a Sýkorom spokojní aj po deviatej etape

Jedenásty deň Rally Dakar 2022, ale aj jeho deviata etapa dnes čakali na posádku Offroadsport.cz Team, Miroslava Zapletala a Mareka Sýkoru a ich Ford F150 EVO.

 

Offroadsport.cz

Deviata etapa patrila pri pohľade na kilometre medzi tie kratšie, keďže mala celkovo iba štyristodeväťdesiatjeden kilometrov. Meraný úsek meral dvestoosemdesiatsedem kilometrov, bol však veľmi rýchly. V prípade Mia a Mareka všetko dopadlo dobre, pričom v samotnej etape dosiahli na osemnáste miesto v triede FIA T1.1. 4x4. V celkovom poradí im po deviatej etape v triede patrí pätnásta priečka a bez rozdielu tried je to dvadsiate piate miesto.

Offroadsport.cz

„Dnešná dvestoosemdesiatsedem kilometrov rýchlostka sa mi naozaj páčila. Začalo to pieskovými cestami, kde bolo vyslovene málo kameňov. Následne sme prešli do menších dún a zase do piesku. Potom boli tri, alebo štyri také trialové úseky medzi skalami, tie sme dali bez problémov. Po triale boli jednotkové a dvojkové duny, ale viac menej celá rýchlostka bola poriadne rýchla. Jazdilo sa medzi skalami, čiže aj na pohľad to bolo super, veľmi sa mi páčila. Nemali sme ani jeden problém, čo je podstatné a ideme ďalej,“ opísal deviatu etapu Marek Sýkora.

Offroadsport.cz

V desiatej etape čaká súťažiacich na Rally Dakar 2022 trať smerujúca z Wadi Ad Dawasiru do mesta Bisha. Etapa bude merať celkovo sedemstopäťdesiatdeväť kilometrov a meraný úsek tristosedemdesiatpäť.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri