Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Nový okruhový Hyundai už v predaji

Wednesday, 08. 11. 2017 - 09:49, Ľuboš Kašický   

Nový okruhový Hyundai už v predaji

Len včera sme si predstavili nový zákaznícky Volkswagen Polo R5, ktorý začne VW dodávať v druhej polovici nasledujúceho roka. Už teraz si však môžete kúpiť nový okruhový špeciál značky Hyundai i30 N TCR.


Tí z vás, ktorí to sledujú vedia, že Marcello Lotti po odchode z WTCC založil novú sériu cestovných vozidiel TCR, ktorej premiéra bola v sezóne 2015. No zatiaľ čo MS cestovných vozidiel (WTCC) upadajú, tak Lottiho TCR International Series naopak zvyšuje svoju úroveň. Napokon, veď aj Slovensko tam má svoje zastúpenie v Maťovi Homolovi.

hyu30a.jpg

Zo zvyšujúcim sa kreditom TCR prichádzajú nové tímy a samozrejme reagujú aj výrobcovia novými špeciálmi. My sme si už písali o aktivite značky Hyundai, ktorá chce svoje skúsenosti z rely pretaviť aj do úspechov na okruhu. Projekt nového okruhového špeciálu preto začali v septembri 2016 a v apríli 2017 autá už testovali. Od decembra 2017 si teraz zákazníci môžu nový Hyundai i30 N TCR kupovať.

h1-4.jpg

Hyundai Motorsport oznámil, že začal prijímať objednávky na nové auto a prvé dodá zákazníkom už v decembri tohto roku. Základná cena nového Hyundai i30 N TCR je 128 tisíc eur, vrátane 15-tisícovej zálohy. Uvádzacia cena pre prvé objednávky bude ešte o štyri tisícky nižšia. Ďalšie zľavy dostanú zákazníci pri kúpe viacerých áut, vrátane náhradných dielov. (Pri kúpe dvoch áut zľava 10 tisíc, pri kúpe troch áut zľava 16 tisíc a pri kúpe štyroch áut zľava až 28 tisíc eur!)

h2-1.jpg

„Zákazníci sa pri kúpe budú môcť spoľahnúť aj na efektívnu zákaznícku podporu, dodávanie náhradných dielov podľa potreby a technickú podporu tímu na testoch aj pretekoch. Pozývame všetky tímy, ktoré majú záujem o viacej informácií, aby nás navštívili v našom centre Hyundai Motorsport v Alzenau," vraví Andrew Johns z Hyundai Motorsport.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri