Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Novinka na slovenských tratiach!

Sunday, 06. 06. 2021 - 16:54, Public relations   

Novinka na slovenských tratiach!

Mesto Dobšiná je pevnou a dôležitou stálicou na mape automobilových pretekov. Okrem slávneho európskeho šampionátu do vrchu tu nájdete už aj nového profesionálneho poskytovateľa motoršportovej techniky - Douve sport. Ponúka prenájom súťažných automobilov vrátane dopravy, odborného servisu, zabezpečenia testovania, konzultácií, prenájom tréningového auta, cateringu a kompletnej logistiky.

Tibor Szabosi;ac7i9453-3.jpg

Tím má na starosti skúsený pretekár slovenských aj európskych automobilových súťaží, rodák z Dobšinej Vlastimil Majerčák. So spolujazdcom a technikom Pavlom Kušnierom ponúkajú záujemcom o súťaženie kvalitne pripravené autá a profesionálne zázemie.

Tibor Szabosi;asr68060-2.jpg

Douve sport ponúka na prenájom tieto vozidlá: Ford Fiesta Rally 3, Mitsubishi Lancer EVO VI, Mitsubishi Lancer EVO 9 R4 a dokonca aj kopcový špeciál Mitsubishi Lancer EVO IX s max. výkonom až 600 k.

Tibor Szabosi;ac7i9470-2.jpg

Novinkou je spomínaný Ford Fiesta Rally 3, ktorý je jedno z prvých áut tejto kategórie na svete a zároveň jediné na Slovensku. Fiesta je v plnej špecifikácii a pripravená na domáce aj zahraničné súťaže rely. Toto vozidlo poháňa 1,5-litrový preplňovaný Ford EcoBoost s tromi valcami. Maximálny výkon je 215 k pri 5000 ot. a max. krútiaci moment dosahuje 400 Nm pri 3500 ot. Motor je prepojený s päťstupňovou sekvenčnou prevodovkou. Nechýbajú aj samosvorné diferenciály na oboch nápravách. Samotné auto váži len 1210 kg. Vozidlá špecifikácie nahrádzajú bývalé produkčné vozidlá triedy 3 ako Subaru Impreza a Mitsubishi Lancer EVO. Tento špeciál je ideálnou prestupovou stanicou pre jazdcov, ktorí chcú v budúcnosti jazdiť s autom kategórie Rally 2, alebo ktorí si chcú zdokonaliť svoje pretekárske zručnosti v aute s pohonom všetkých štyroch kolies - za polovičné náklady oproti vozidlám Rally 2.

Michal Bobko;asf-4463-6.jpg

Jeho úspešné testovanie prebehlo nedávno na 48. Rallye Tatry Slovakia, práve v rukách Vlasta Majerčáka a Paľa Kušniera.

Tibor Szabosi;asr68822-1.jpg

Vlastimil Majerčák: "Mnohoročné skúsenosti z automobilových súťaží a pretekov do vrchu sme nedávno pretavili do vlastného profesionálneho automobilového tímu. Jeho prioritou je ponúkať záujemcom profesionálne pripravené pretekárske vozidlá na domáce aj zahraničné podujatia."

Tibor Szabosi;asr69552-1.jpg

Ďalšie informácie o tíme nájdete na facebooku Douve sport.

Fotogaléria z podujatia 48. Rallye Tatry

Tibor Szabosi;asr68441-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri