Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Novikov v roku 2010 len v Rusku

Tuesday, 22. 12. 2009 - 22:30, Lukáš Raník   

Novikov v roku 2010 len v Rusku

Už dlhší čas je známe, že Jevgenij Novikov si od majstrovstiev sveta v rally minimálne na rok odpočinie. Avšak celý rok bez volantu určite nezostane. Jevgenij totižto dostal ponuku od Alm rally tímu a zúčastní sa budúcoročného ruského majstráku s Mitsubishi Lancerom EVO X.

jevgenij-evo.jpg

„Bohužiaľ, hlavne vďaka financiám sa nám nepodarilo dohodnúť na žiadnych štartoch vo WRC. Dostal som ponuku od šéfa tímu Alm Racing tím na štarty v ruskom majstráku a tú som prijal. S Lancerom Evo X som doposiaľ ešte nešiel, som naňho veľmi zvedavý. Zatiaľ ešte nie je známy presný kalendár ruského majstráku, takže ešte nemáme plány, ktorých závodov sa zúčastníme. Náš ciel je ale jednoznačný a to získať titul," povedal Jevgenij Novikov.

jevgenij-face.jpg

Určite mnohých z Vás zaujíma, čo mladý devätnásť ročný chalan bude robiť počas celého roka, keďže voľného času bez rally bude mať habadej, nato však ma Jevgenij jasnú odpoveď. „Samozrejme študujem na Univerzite, budúci rok by som ju chcel dokončiť, i keď mam dosť zameškané, k tomu ešte aj pracujem vo firme, je to však činnosť, ktorá nemá nič spoločné s motoršportom," dodáva Jevgenij.

autosport.cz/almrally.ru

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri