Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Predstavujeme

Nová Impreza zostáva skutočným Subaru

Monday, 28. 03. 2016 - 17:36, Tomáš Vrábel   

Nová Impreza zostáva skutočným Subaru

Zatiaľ čo v Európe Subaru momentálne neponúka žiadne vozidlo s legendárnym označením Impreza, v USA je stále Impreza populárnym približovadlom pre bežných ľudí. Aj z toho dôvodu prebehlo predstavenie novej generácie práve v New Yorku. 

carmagazine-co-uk.jpg

Impreza zostáva skutočným Subaru. V ponuke je s vpredu uloženým motorom boxer a pohonom všetkých kolies symetrical all-wheel drive. Nová Impreza prináša novú podvozkovú platformu, na ktorej by v budúcnosti malo stáť celé portfólio automobilky. Nová platforma má priniesť radikálne zvýšenie tuhosti karosérie a lepšiu ochranu posádky pri nehode. Zároveň je v budúcnosti schopná integrovať hybridný pohon, či dokonca autonómnu jazdu.

bez-nazvu-1-82.jpg

Pozitívnou správou pre Európana je, že nová Impreza bola predstavená vo verziách sedan a hatchback, pričom podľa vyjadrenia výrobcu je hatchback plánovaný pre Európsky trh. Po čase sa tak pravdepodobne dočkáme návratu Imprezy aj ku nám. Dizajn vychádza z aktuálnej generácie dizajnu značky. Dizajn je vecou vkusu, ale podľa môjho názoru Subaru v tomto období vyrába najlepšie vyzerajúce modely za dlhú dobu. Termíny uvedenia na trh zatiaľ nie sú známe.

motortrend-com.jpg

 

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri